۸ پاسخ

مال منم اینجوری بود بالای ابروش رو آروم آروم ناز کن تا بخوابه عزیزم اون گشنه میمونه یه بار شیرت رو بدوش ببین چه قدر میاد حداقل باید ۵۰ سی سی بیاد وگرنه بچت گشنه میمونه چقدر شیر خشک بهش دادی؟!؟ راستی شاید هم جایش سوخته. و مهمترین مسأله ساعت هشت تا ده بیدار نگهش دار تا شب راحت بخوابه

شاید رفلاکس پنهان داره.بیدارش میکنه.زیر سینه آروم میشن.دختر منم همین مشکلو داره

آروغ زده؟
حتما باید آروغ بزنه بچه

بچه ها هم مثل ما هستن دیگه . بعضی وقت ها بی خواب میشیم . به زوره سشوار و لالایی و... نخوابونش . تو اتاق تاریک ببرش . بغلش کن سر و صورتش رو ناز کن . کم کم خواب میاد به چشمش

وای عزیزم چه قدر سخته ناراحت نباش اینم رد میشه
منم دخترم تو دستگاه گذاشتن واسه زردی خیلی شب بدیه اصلا رد نمیشه بعد که دکتر بگه مرخصین تازه شیرمم خشک شده

منممممم تنها نیستی😣😢کلا زیر سینمه و نمیخوابه

ساید سیر نمیشه

اووووف از این شب بیداری ها منم از ۱۲ گذاشتم رو پام هنوزم بیداره 😫😫😫😫