۸ پاسخ

زردیش ک حالا حالا نمیره ولی پایین میاد هندونه بخور خاکشیر بخور عرق کاسنی روزی دولیوان بخور قطره بیلی نایستر طبق دستور روش بده شیر خشت وترنجبینم خودت بخور اهان راستی از چیزایی ک زرده چه میوه هایه زرد چه غذاهایی ک توش زردچوبه هست دوری کردم تند تند شیر دادم حتی بیدار نمیشد به زور بیدارش میکردم چون دستگاه گرمه بیحال میکنه درضمن خونرم خنک نگه میداشتم

شیرخشت و ترنجبین فوف العاده خودت بخور
روزی ۲بار اندازه ق مرباخوری اگ صلاح میدونید میتونید ب کوچولو بدید من این کار کردم نتیجه داشت

دختر من تا 50 روز زردی داشت دکتر گفت چیزی نده خودش خوب میشه
سر دوماه کلا زردیش رفت

بعضی بچه ها تا چهل روزگی هی زردیشون برمیگرده.درست میشه.عرق کاسنی و آب قاطی کنید و تمام بدنش رو بشورید باهاش

ترنجبین بخور و تند تند بش شیر بده

عزیزم ترنجبین خودت بخور ..عرق کاسنی و خاکشیرم عالیه ..سعی کن بهش شیر زیاد بدی..

قطره بیلی ناستر میدید؟

سلام دختر من‌امروز ۴۰روزه هست ۱۵روز بستری بود هنوز زردی داره طول میکشه خوب شه بدن دختر من‌ کم‌اب شد سوخت‌تو دستگاه اگه کمه زردیش زیاد تو دستگاه نزار