۱۱ پاسخ

هیچکدوم خطر نداره،اگه اشتباه نکنم جفت اگه خلفی بشه حرکت جنین رو زودتر و بهتر حسی میکنی اگه قدامی باشه دیرتر.شاید هم بر عکس

هیچکدوم خطرناک نیستن فقط مثلا جفت خلفی چون به سمت کمر هستش در ماههای آخر بارداری به کمر فشار میاد و زایمان از نوع طبیعی با درد بیشتری انجام میشه. من خودم جفتم خلفیه

عزیزم هیچ کدوم خطرناک نیست در خلفی جفت پشت رحمه جنین جلو هست ودر قدامی جفت جلوی رحم جنین پشته...فقط اگه جفت پایین باشه خطرناکه

خطر ندارن قدامی بند ناف جلو صورت و اندام بچس خلفی پشت بچع اس جفت .قدامی فقط باعث میشه دیر تر حرکات نینیت و تو شکم حس کنی خلفی زودتر

من خوندم اگه جفت خلفی باشه بهترین جا برای رشد جنین یعنی شکل گرفته

خطرناک نیست خیلی مراقبت میخواد

هیچکدوم خطرناک نیست
دوتاشونم طبیعین

سلام مال من قدامی

عزیزم هیچ خطری نداره هیچ کدوم تفاوتش اینه خلفی اول جنین وبعد جفت اما قدامی برعکس اول جفت بعد جنین واسه همین حرکاتش کمتر حس میکنی

وا عزیزم چه خطری جفت باید یا قدامی باشه یا خلفی دیگه

ببین من اقدامی.خیلی پایین بچم.جفتم