۲ پاسخ

بهترین زمان بعد از شام و تا یک ساعت بعد نباید شیر بخوره و حتما یکم اب بعد قطره اهن بدید که دهان بچه تمیز بشه عزیزم من اینستاگرام پیج دارم که دستور غذاهای کمکی مقوی میان وعده ها که برای وزن دهی خوب باشه میوه هاا و هرچیزی که برای دخترم تجربه میکنم و درست میکنم میزارم...انواع سویق ها سرلاک های ارگانیک و طبیعی که هرهفته با مواد اولیه تازه تولید میشن بدون مواد نگهدارنده ..۳ شیره و کلی چیزی هم داریم خوشحال میشم که منو همراهی کنین😍😍😍 امیدوارم مطالبم واستون مفید باشه
آدرس پیج👇👇👇
Mami_nazi_zahra

من صبح‌ک‌دخترم بیدار میشه ی بار مولتی میدم با صبحونش دوباره ک میخوابه بیدار میشه بهش آهن میدم
بعدشم بهش یکم آب یا آبمیوه‌بده ک بالا نیاره بعد یکی دوماه ب تنها خوردنش عادت میکنه
یک ساعت قبل و بعدش بهش شیر و چیزای پروتیین داره نده