۳ پاسخ

دختر منم ۱۰ بود دکتر گفت دوروز بزار ولی من در کل ۱۲ ساعت گذاشتمش الان خداروشکر خیلی بهتره ولی به جای اینکه زیر دستگاه بزارم خودم مدام خنکی خوردم مدام کاسنی.خاکشیر.اب لیمو شیرین.عناب هم خام هم دمش میکردم.خودشو با ابش میخوردم .

من اصلا نذاشتم دکتر گفت بالای 13 دهتر من 10 بود تند تند شیر دادم با ترنجبین دوروزه زردیش اومد شد 6 لباس هم سفید تتش کن

سلام پزشک کوچولوی من گفت ۴ روز و بعد دوباره چک کردند گفتند فعلا لازم نیست