۱۰ پاسخ

صندلی غذا حتما بگیر نی نی لای لای واجب نیست ممکنه بچه عادت هم بکنه یه جا نباشه سخت بخوابه

سلام عزیزم
حتما تو خریدات قرار بده هر دوشو
حالا برقی هم نبود مهم نیست ، خیلی به دردت می خوره هردوتاشون و تا دو‌سه سالگی ازش استفاده می کنی خودتونم موقع غذا دادن راحتید دیگه بچه هی نمی ره این ور اون ور به عشق اون صندلی هم تا آخر غذا می شینه

این ببین راکر سه کاره هست هم راکر برا بازی هم صندلی معمولی میشه هم صندلی غذا خوری خیلی جالبه من این خریدم گهواره برقی هم برای پسرم خریدم 9سال پیش دوسال خوابید دوسال دخترم استفاده کرد الان گذاشتم واسه سومی

راستی لایک یادت نره 🤗

صندلی غذا هم اگه بچت حرف گوش کن باشه توش بشینه خوبه 😄

دختر خواهر من برای بچش خرید میگفت فقط تا دو سه ماه به درد میخوره ،بعد گذاشت تو دیوار نصف قیمت کمتر فروخت
نخر اشتباهه

عزیزم😁
خدا حفظشون کنه

گهواره برقی ک مگن بچه میترسه

اگه دوست داری حالا صندلی غذا رو بگیر ولی گهواره برقی زیاد به کارت نمیاد

من پسرمو یه بار رو اوپن میزاشتم غذا میدادم ،یه بار رو مبل ،یه بار رو زمین جلو تلویزیون ،جای ثابت دوست نداشت تنوع طلب بود