۴ پاسخ

بی اهمیت باش میگم بی محلی کردی تنبیش کردی داد زدی.جایزه در نظر گرفتی چطو یادش بره زمانش نداشته فراموش کنه 😂😂😂

چیکار کنم که این ترس از سرش بیفته.. بنطرتون یادش میره یا نه؟ 😢

فقط بی توجهی نه قهر نه دعوا اون اصلا معنی حرفی که میزنه رو نمیدونه شما با رفتارتون اونو حساس میکنین به هیچوجه از قهر و دعوا و اینا استفاده نکنین و به کودک استرس وارد نکنین بچه یکساله فحش چه میدونه چیه که شما اینهمه واسش واکنش نشون دادین

بهترین راه بی توجهی هست برو تو اتاق بیرون نیا بگو قهرم