۵ پاسخ

اصلا اجازه نده ک بزنه.خشمش رو جور دیگه خالی کنه‌.مثلا پرت کردن وسایل بی خطر مشت زدن به بالشت ولی زدن نه چون یاد میگیره و بزرگ هم ک بشه دست بزن پیدا میکنه و میخاد با زدن اعصبانیتش رو خالی کنه این رو یه مشاور کودک میگفت.وقتی میخاد بزنه دستاشو بگیره بلند و محکم بگو نه

عزیزم نزار زیاد کارتون یا فیلم های ک بز بزن دارن نگاه کنه پسر من چند وقت این طوری بود دیگه کارتون های لاکپشت نینجا بت من بن تن مرد عنکبوتی ازاین کارتون های دوری کنه بهتر دست بزنیم خیلی کمیشه

از منم همینطوریه اینم یه دوره ای داره تموم میشه

همه ی بچه ها همینن اصلا نگران نباش، فقط حواسشو پرت کن وقتی داره میزنه

واااااااا، ن، کی میگه، بچه های من دست بزن نداشتن
و ندارن الحم2للاه،