۶ پاسخ

اگه باز این اتفاق افتاد با دکترش مشورت کنید. دختر منم چند بار بالا اورد به دکتر که مراجعه کردم ازم پرسید تو چند وقت اخیر محصولاتی که توش پرونئین گاوی وجود داره استفاده کردم یا نه. که مصرف کرده بودم و دکتر تشخیص داد که الرژی به پروتئین گاوی داره.اثر محصولات گاوی ده روز توی شیر میمونه و اگه شیر خشک میخوره باید شیر خشک اچ آ باشه
از دیگه نشونه های این الرژی جوش صورت و زبر شدن اونه

احتمالا رفلاکس داره

رفلاکسه عزیزم بهش قطره ی گیاهی مخصوص رفلاکس بده با تجویز دکترش کمتر میشه. البته تا قبل غذای کمکی ادامه داره و ممکنه بیشتر بشه

برا رفلاکسشع موقع شیردهی بادس سینتوداشتع باش اروم اروم بش شیر بدع نزار زیاد سیر شع بعدش حتما باید آروغشو بگیری نگران نباش

اصلا نترس.بچه منم اینطوریه.رفلاکس داره.دکتر بهش دارو داده.با دارو کمتر شده بالا اوردناش

عزیزم توی دوماه این تعداد دفعه زیاد نیست .نگران نباشید .من برای اینکه بالا نیاره.تعداد دفعات شیردهی رو ببشتر کردم و نمی ذارم کاملا سیر بشه و بین شیر دادن هم آروغشو می گیرم.خوابیده هم بهش شیر نمی دم