۷ پاسخ

اگه کمبود کلسیم و ویتامین دی نداری می‌تونه واسه اضافه وزن باشه منم دارم روغن مالی میکنم بدنم یکم دردم کم میشه

ب دکترت گفتی ؟شاید کمبود ویتامین خاصیه ،دکترت قطعا بهتر میتونه بهت دارو یا مکملی پیشنهاد بده

کمپرس اب گرم برای زن باردار خوب نیس کزار روی شکمت

من درد لگن دارم دکترم گفت طبیعیه اونایی ک اضافه وزن بیشتری دارن درداشونم بیشتره

منم مثه شمام طبیعیه فکرکنم

سلام مامان جوجه. منم دارم. شبا نمیتونم بخوابم. همش راه میرم توو خونه تا دردش آروم بشه، از سرپا وایستن زیاد یا وزن بالاس، و هم از عوارض طبیعی بارداری کاریش نمیشه کرد. به مرور بدترم میشه چون بچه که بزرگتر میشه به رگ سیاتیک فشار میاره خونرسانی توو بدن کمتر میشه. با ماساژ و پیاده روی روزانه و ورزش سبک یکم بهتر میشه

سلام وای عزیزم گفتی منم مثل شما همین درد هارو دارم. اصلا خواب ندارم. به زور یه ساعت بتونم بخوابم. و از درد بیدار میشم.
والا دکترمم یه ماهی بهم منیزیم داد ولی فایده انچنانی نداشت.
حالا چهارشنبه نوبت دارم باید بهش بگم چون درد های دیگه هم بهم اضافه شده و تحمل دیگه ندارم.