۸ پاسخ

سلام . فکر نکنم ضرر داشته باشه ولی حالا اگه میتونی سعی کن کمتر بخوری محض احتیاط

زیاده روی تو هر چیزی ضرر داره

اره عزیزم لواشک کلا مضره

فکر نکنم ضرری داشته باشه ولی کمتر بخور ضعف نکنی.

هر چیزی زیادش بده اما فک‌نمیکنم لواشک اگه خونگی باشه مشکلی پیش بیاد نوش جونت

ببین چیزای ترش و شور و قهوه و کاکائو اینا شنیدم باعث تیرگی پوست جنین میشه

سلام گلم 🔹خوردن زیاد لواشک باعث رفلکس و سوزش معده در بارداری می شود. همچنین نمک زیاد لواشک باعث افزایش فشار خون بارداری می شود. اما مصرف کم آن اشکالی ندارد وضدیبوست بارداری هم هست ولی به شرط آنکه خانگی باشد
❤ ❤

عزیزدلم ضرر ندارد اما باعث اسهال میشه زیادش