خانما جفت خلفی بهتره یا قدامی.؟

۶ پاسخ

بهتر و بدتر نداره. مهم اینه که جفت پایین یا جفت سر راهی نباشه،
فرقش هم اینه که توی خلفی،تکون جنین بیشتر حس میشه،همین

خب عزیزم جفت قدامی ولی بازم جفت خلفی زیادم بدنیست

سلام،برتری شون نسبت بهم فقط توزودترحس کردن بچس خلفی چون جفت پشت جنین هستش تکونهاشوزودتراحساس میکنی قدامی هم چون جفت جلو جنین قرارداره دیرتر تکونهاشواحساس میکنی

سلام مامانا من الان ۲۱هفته باردارم خیلی زیر دلم درد میکنه مال چیه😥

هیچ فرقی نمیکنن
فقط جفت قدامی حرکات جنینو دیرتر متوجه میشی
چون جفت جلو قرار داره جنین پشت

عزیزم‌ فرقی نمیکنه خلفی پشت بچه قرار داره تکون هاش رو زودتر حس میکنی قدامی جفت جلو بچه هست و تکون ها رو دیر تر حس میکنی