۷ پاسخ

شیر خشت ب اب بزنید خیلی کم کم در طول روز ب نوزاد بدین

عزیزم‌مبارک باشه نی نی یت بدنیااومدزایمانت خوب بود سزشدی اگ میتونی برام‌ ازتجربیات بگو

حجامت کن سریع خوب میشه

دیگ خودش کم کم از بدنش میره بیرون ولی میتونی عرق کاسنی و اب جوش قاطی کنی ولرم شه به بدنش بمالی خودت ترنجبین بخور و خاکشیرشربت کن بخور خیلی خوبه تا دوماه بشه طول میکشه از بدنشون بیرون بره بچه منم هنوز یکم زردی داره

هرچی شیر بخوره بهتره چون مدفوع که میکنه زری از بدنش خارج میشه با عرق بید کاسنی حمومش کن خودتم بخور

شیر زیاد بخوره و ترنجبین بهش بده شبا ۸ قطره دستگاه که گذاشتی باز چند روز بعدش ببرش دکتر بهش قطره میده منم بچه م زردیش ۱۵ بود ۳ روز دستگاه بود الانم ۱ ماهشه هنوز قطره بهش میدم دکتر میگه بعضی از بچها تا ۶۰ روزگی یکممم زردی دارن ظاهرشون نشون نمیده ولی داخلی دارن

هرچی بیشتر شیر بخوره بیشتر زردیش میره . ترنجبین خاگشیر هم از عطاری بخر دستورشم بپرس بهش بده . یه مدل دیگم هست خیلی خیلی قدیما میدادن کره با خاکشیر ‌ میگن برا زردی عالیه . ولی من میترسم میگم میچسبه دونه خاکشیر ته حلق نوزاد ولی باز میگن چون کره داره رد میشه . اونم خیلی تعریف کردن . و مبگن باید بچه جلو نور مهتابی باشه تا زردیش بره