۱۰ پاسخ

عزیزم از نظر علمی کسی که اندام لاغر و نسبت به بدنش شناخت زیادی داشته باشه ، جنین رو متوجه میشه.و اصلا ربطی به هفته نداره

عزیزم من لاغرم نبود سر دخترم جفتم خلفی بود ولی از چهل روزگی یه چیزایب حالیم میشد تو شکمم وول میخورد مث ماهی
ولی این دومی ۲ ماهمه ولی فقط درحد نبض

از من قدامی بود هفته ۲۰ متوجه اولین حرکت بچه شدم انگار یه پفیلا تو دلم بترکه😅بعدش کم کم بیشتر شد ولی هنوز خیلی واضح نبود بیشتر شبیه نفخ بود ولی از هفته ۲۶ و ۲۷ دیگه کامل متوجه میشدم .

نه عزیزم جفت من قدامی هر روزبچم دو سه بار تکون میخوره

منم قدامیه امروز چهارده هفته بودم دوتا حرکت مث حباب ترکیدن حس کردم🤩

من قدامیم تو ۲۰ هفته خیلی کم متوجه شدم الانم خیلی واضح نیست فقط صبح که از خواب بیدار میشم متوجه میشم

سلام منم سونودادم گفت قدامی هس..اما متوجه میشم..البته فک کنم هفته های بالاتر بیشتر متوجه میشی جا داری هنوز

سلام عزیزم من جفتم قدامی الان هفته ۲۱ فقط در حد نیض احساس میکنم هنوز حرکت شدیدی ازش متوجه نشدم هربارم ک میرم صدا قلبشوچک کنم میگه این قدر بچت شیطونه ک زیر دستگاه همش ورجه وورجه میکنه ولی من خودم چیزی ب اون صورت متوجه نمیشم

من قدامیم بچمم دختره از 12 هفته فهمیدم الانم ک 20 هفتم کاملا لگداش رو شکمم پیداس

من ازهفته ده متوجه شدم یه مدل جفت قدامی جلوی شکمه که اون باعث میشه دیرمتوجه حرکتش بشی یه مدل قدامی بالای رحمه که برای من بالای رحمه