۷ پاسخ

خب شما بخورید ولی زیاده روی نکنید .بمن گفتن زردی از تغذیه مادر نیس از خون مادر به جنین‌منتقل میشه

ربطی ب خوردن نداره زردی ب گروه خونی مادرو پدر ربط داره عزیزم

ربطی به خوردن ندارن اگه گروه خونیش مثل خودت نباشه زردی رو میگیرع انبه خیلی هم خوبه

ربطی نداره زردی به گروه خونی پدرو مادر مربوط میشه وهمه بچه ها زذدی رادارن حالا یکی خفیف یکی متوسط

بخوای نخوای زردی رو میگیره همه بچه ها زردی دارن ولی برا یه عده زیاد برا یه عده کم زردی فقط تو مادرای دیابتی دیده نمیشه اونم به خاطر انسولین که میزنن تو بارداری اون نمیزاره بچه زردی بگیره دکتر پسرم میگفت داشتن زردی طبیعی همه دارن فقط شدتش فرق داره

منک بارداری قبلیم یک روز درمیون معجون با انبه فراون میخوردم خیلی مقویه و وزن جنینا خیلی بالا میبره

بله ضرر داره بخاطر ویتامینA زیادی که داره باعث سقط جنین میشه
هفته آخر بارراری یک فنجان عرق کاسنی بخورین
خنکی هست باعث میشه بچه زیاد زردی نگیره
خاکشیر هم تب سرد داره خوبه