۹ پاسخ

راستی آجیاگرگرفتن بدن چیه دست وپام عرق میکنه جنسیت بچه ازروگرمایه بدن میشه فهمید

بنظرتون چرامن یهوویی بدجوری گرمم میشه بدنم گرمیگیره دست وپام عرق میکنه عروس خالم میگفت بچت امکان داره پسرباشه منم روپسرم اینجوری بودم بنظرتون برامن چیه بچم؟؟؟

ممنونم ازهمیه ماماناوآبجی های گلم هرچی که هست سالم باشه فقط خواستم بدونم

اصلا به ضربان ربطی نداره شاید از روی ازپایش غربالگری بشه یه حدسایی زد ، دکتر از روی سونو حدس نزد؟

فک کنم پسره واسه من ۱۴۵بود دختر

احتمالادختره

به ضربان ربط نداره

خیلی ربطی نداره ولی ضربان قلب بالا معمولا دختره. دختر منم ضربان قلبش تو 9هفته 183 تامیزد