جفت قدامی بهتره یا خلفی

۵ پاسخ

هر دو خوبن...تو قدامی چون اول شکمه بعد جفت و بعد بچه ،حرکات نی نی رو دیرتر و اروم تر حس میکنی...
ولی تو خلفی اول شکمه بعد بچه بعد جفت ،بخاطر همین حرکات بیشتر و شدیدتر حس میشه

فرقشون همینه فقط😊

یعنی ضربه مستقیم نخوره

فرقی ندارن.جفت بالا و پایین بودنش مهم تره
توی جفت خلفی حرکات بچه زودتر مشخص میشه چون توی قدامی جفت مثل یه ضربه گیر عمل میکنه
در کل فرق آنچنانی ندارن فقط میگن تو قدامی شاید باید بیشتر مواظب باشی ک ب شکم ضربه نخوره که ب نظرم ربط نداره در هر صورت تو بارداری باید مواظب ضربه بود

عزیزم بهتر یا بدتر نداره..جفت خلفی یعنی اول جنین هستش و جفت پشت جنین قرار میگیره ... تو این شرایط مادر حرکات جنین رو زود تر حس می کنه
جفت قدامی یعنی ابتدا جفت هستش و بعد جنین پشت ان قرار داره...

خلفی بهتره