۸ پاسخ

آره منم دیدم خبر رو واقعا مردم راضی نیستن

حالا تا آخر شب رقمشو میبرن بالا هر جوری هست

والا من میگم همین زیاده 😂دروغ میگن نصف همینه 😂😂

بجای خنده باید خون گریه کنیم به‌حال خودمون که چه رای بدیم چه ندیم از قبل رئیسی رئیس جمهوره و اونم با آرای ساختگی که بالای ۳۰میلبون اعلام میشه کاش همه راجع به گذشته رئیسی یه تحقیقی بکنن بدونن کی بوده و چیکارمیکرده و میکنه حالا فرقیم نداره همتیم از اون بدتر با سابقه بورس و دلار و طلاش

۵۷میلیون نفر میتونن رای بدن .فقط ۵میلیون😂😂🤭

😂😂عی بسلامتی

تا ساعت یازده صبح چهارونیم میلیون رای ثبت شد. این همه آدم رفتن ینی اینا همشون ۵۰۰ نفر بودن😂

و من هم بخاطر شغلم رای دادم وگرنه پنج سال محرومیت از کار داشتم😏

واقعااااا 😃😃😃
کجا اعلام کردن؟