۴ پاسخ

سلام عزیزم من از لیمومی گرفتم خیلی راضیم
رژیم غفاری سخته آدم رو بعد یک مدت خسته میکنه
ولی لیمومی اصلا سخت نمیگیره
من الان دو ماهه گرفتم 5 کیلو کم کردمه

من نگرفتم ولی دوستان همه از لیمویی گرفتن

سلام، من ۶ ماه پیش، رژیم سه ماه رو گرفتم. خوب لاغر کردم، ولی الان واقعا حس هیچ کاری رو ندارم و کسل و خستم. باید خیلی مراقب ویتامین‌های بدنت باشی. چیزایی که خودش میده اصلا کافی نیست و باید حتما حتما حتما تحت نظر یه دکتر باشی حین رژیم. کلا به نظرم رژیم این موقع خوب نیست. همه‌میگن باید بچه هاتون بزرگتر بشن، سختی هاشون هم‌به مراتب کمتر بشه بعدا سرتون خلوت میشه برای رژیم و لاغری و این چیزا

خودتو لایق اندام ایدال میبینی؟ 🤔❤️ دوستداری بدون ورزش و رژیم به اندام دلخواه برسی
خوشحال میشم از پیجم بازدید کنی
@fereshte_norozzadeh