۵ پاسخ

من ۲۱ هفته ام تازه الان یدونه دوتا ب زور تکونشو میفهمم دکتر گفت تا ۲۴ هفته طبیعیه ولی بعدش حس نکنی واضح باید بیایی بررسی بشه

بستگی به چند تا چیز داره.بارداری اول دیرتر میفهمی.اگه جفت قدامی باشه دیرتر میفهمی و اگه چربی دورشکمت زیاد باشه هم همین طور دیرتر میفهمی.من بارداری اولم رو تقریبا هفته 18یا 19فهمیدم و پسر بود.دومی دختر بود ولی سقط شد.از حدود هفته 14احساس لرزش و قلقلک ریز داشتم حدود هفته 16این حس قویتر شد فهمیدم اون حس قبلی هم حرکت جنین بوده.این یکی هم ک هنوز زوده.

سلام بستگی داره، بعضیا زود متوجه حرکات میشن ولی بعضیام حتی تا ۲۲ هفتگی احساس نمیکنن،ربطیم به جنسیت نداره

سلام بعد هفته شانزدهم حس کردم فکر نکن ربطی به جنسیت داشته باشه.

بارداری اول باشه ۲۱هفته به بعد