خانما واسه زردی نوزاد چی خوبه

۵ پاسخ

خودت رعایت کن گرمی نخور خیلی تاثیر داره

شیر خشت ترنجبین عالییه هردوتا باهم بده

قطره بینی ناستر

عزیزم اگه خ زردیش بالا هست ببر بیمارستان یا دستگاه بگیر.
ببری بیمارستان راحت تری چون همونجا تست میگیرن و بررسی میکنن.ولی اگه دستگاه خونه بیاری باید هر روز بچه رو ببری برای تست بیمارستان.
ولی بهترین راه اینکه تو مایعات زیاد بخوری
تا میتونی آب سیب و آب انار تازه بخور.تند تند ب بچه شیر بده اگه شیر نداری بهش شیر خشک بده بزار دستشویی کنه تا بیلی روبین رو دفع کنه.اگه شیرت کمه کپسول شیر افزا بخور بزار شیرت زیاد شه تا شیر خودتو بخوره.هیچ چیزی ب بچه نده.اگه میخوای خودت ترنجبین بخور ولی ب بچه نده

قطره بیلی ناستر و گذاشتن تو دستگاه