۵ پاسخ

من بچه اولم خلفی بود سزارین اختیاری بودم اصلا خونریزی نداشتم بد نبود کلا

وا این حرفا چیه جفت یا خلفی هس یا قدامی بلاخره جفت به یه قسمت رحم چسبیده دیگه این حرفا چیه

عزیزم بهترین نوع جفت خلفیه. اینا که خوندی درباره جفت سرراهی هس

من زایمان اولم جفت خلفی بود خونریزی نرمال بود خیلی زایمان راحتی داشتم الان ک باردارم قدامیه تازه تا آخر بارداری امکان تغییر جفت هم هست من خواهرم قدامی بود تا هشت ماه بعدشد خلفی

سلام خواهر منم خلفی بود سر پسرش
زایمانش طبیعی بود خیلی خونریزی داشت نمیدونم از اون بود یا نه