۵ پاسخ

برا تنظیم خواب کودک ک راحتتر بخوابه عزیزم .و بنظرم کار درستی نیس چون بیشتر بچه تو خواب ک شیر بخوره وزن میگیره ،نظرمن اینه

من همچین چیزی نشنیدم لطفا اینکارو نکن چون باز باید پیام بدی واسه وزن گیری نوزِادم باید چیکار کنم 😆

اصلا مگه میشه قطع کرد بچه بیدار میشه و میخاد

چون شیردهی شبانه اشتهای‌ طول روز کودک رو کم میکند معمولا با قطح شیر شبانه که باید به طور اصولی انجام بشه تغذیه طول روز بچه بهتر میشه از پوسیدگی دندان جلوگیری میشه و‌کیفیت خواب بچه هم بهتر میشه مادر هم اینطوری خواب بهتری رو تجربه میکنه ولی قبل از قطح شیر شبانه بهتر کودک توسط متخصص اطفال ویزیت بشه .

بخدامن قطع کردم بعدبردم بهداشت وزن اضافه نکرده کردبودگفت شیرشب رواصلاقطع نکن