۳ پاسخ

قبل بردن برای واکسن روی محل تزریق دو قطره استامینوفن بزنین، بهتره به موقع زده بشه ولی تا یک هفته هم بعد از تاریخ هم میشه برد

نه من یروز دیر تر بردم قبلش حموم نباید ببری تا 2روز بعدش همچنین بعد واکسن کمپرس سرد روز بعد گرم و استامینوفن نیم میلی هر 6 ساعت بهیچ وجه جای واکسن لمس نشه موقع بغل

کمپرس اب گرم‌و سرد یادت نرع و اینک اگ دیدی بچع بعد واکسن پاشو زیاد تکون میده فقط پاها شو قنداق کن و قطره استامنوفنشم دوبرابر وزنش باید بهش بدی بازم دقیق ترشو بهداشت بهت میگ