۶ پاسخ

پسر منم همين طور بود به مرور بيشتر شد تا پنج روز شده كه دفع مدفوع نداشته بردمش متخصص كودكان گفت به خاطر شير خشكه تا دو هفته دفع نداشته باشه ايراد نداره بيشتر از دوهفته خوب نيس پسر دوستم دو هفته ايي يه بار دفع داشت نگران نباش فقط مدام شكمش ماساژ بده و پاشو بالا بگير ، قبل كه پسرم ببرم دكتر متخصص بردمش دكتر عمومي كه گفت مقعدشو با وازلين يا روغن زيتون چرب كنم با گوش پاك كن دو بار انجام دادم ولي متخصص كودكان وقتي فعميد به شدت عصباني شد و نهي كرد گفت فوق العاده خطرناكه نكنيد تنبلي گوارش ميگيره پس فقط شكمش چرب كن عزيزم پاشو هم بالا بگير
متخصص كودكان به من گفت چون شير خشك كمكي ميدي تا سه بار در روز مجازي كه نصف قاشق مربا خوري روغن زيتون بريزم تو شير خشكش ولي من اين كارو نكردم ترجيح دادم با ماساژ شكم و بالا گرفتن پاش كمكش كنم الان دو روزي يه بار يا سه روزي يه بار دفع داره

عزیزم تا یه هفته طبیعیه مدفوع نکنه ..ولی اگه بیقراره با روغن یتون دوره نافشو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده سه تا ۲۰ تا...معجزه میکنه

زانوشم به سمت شكمش جمع كن چن بار تكرار كن در روز

نبات داغ بده بهش.ترنجبینم خوبه

عزیزم شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بده بر عکس عقربه های ساعت و روغن زیتون رو با انگشتت به مقعدش بمال بعد زانوهاش رو جمع کن تو شکمش روزی چند بار این کارو انجام بده خیلی خوبه

عزیزم هم مال شیر خشک هست که یبوست میاره ! دل درد نداره ؟ اگه داره شربت کولیکز خارجی بهش بده که شکمش بکار میافته