۶ پاسخ

منم باردارم تا۱۷هفتگی بچه توشکمم دکترگفت شیرشوبده بعدتازه الان امروز۸روزه ازشیرگرفتم .

با متخصص اطفال صحبت کن حتما راهنماییت میکنه که چجوری شیر و قطع کنی و چی جای شیر بهش بدی عزیزم... و نینی دوم هم مبارکه❣️

سلام، ببخش خواهری یه سوال چجوری فهمیدی بارداری من پریودیم نامنظمه هر بار چن روز عقب میفتم این ماه دو هفته عقب افتادم هر روز بی بی چک استفاده می‌کردم منفی بود، احساس میکنم یه چیزی تو شکمم تکون میخوره مث بچه که لگد میزنه، خیلی میترسم دوس ندارم بچه دار شم فعلا چون بارداری و زایمان سختی داشتم

عزیزم میتونی به پسرت شیر بدی ولی هم خودت ضعیف میشی هم کوچولوی توی شکمتون رشدش کم میشه پس بهتره بهش شیر ندی

مبارک باشه😍
فکرمیکنم تا چندماهی بتونه بخوره
یه دوستی دارم سر یه سالکی پسرش دخترش دنیا اومد
اما اصلا شیرشو قطع نکرد
الانم که زایمان کرده همچنان داره شیر میده هر دورو🤣

سلام عزیزم بایدقطع کنیدچونکه شیرتون تلخ میشه وواسه پسرتون ضررداره