۳ پاسخ

دکتر بمن گفته بعد هر وعده غذایی چن تا تکون کافیه نیاز نیس هر ساعت درگیر باشی

تو هرساعت که نه آخه ممکنه خواب باشه الکی استرس بگیرن.من از دکترم پرسیدم گفت شبها بیشتر حواست به تکونهاش باشه چون غذا اون موقع بیشتر بهش میرسه تکونهاش بیشتره

دکتر به من گفت بعد غذا خوردن یا چیز شیرین خوردن باید به پهلو خوابید و در عرض نیم ساعت باید سه حرکت داشته باشه.