۹ پاسخ

اگه کم‌خونی داری ک اصلا ب سزارین فکر هم نباید بکنی...قشنگ خونریزی ۲ برابر طبیعیه...
کجا سونو رفتی با دست نوشتن🧐🧐

خانم تازه ۱۸ هفتته تا زمان زایمان بچت صد بار میچرخه و تغییر پوزیشن میده .

چرا با دست نوشته؟؟هنوز زوده من وارد ماه ۹شدم سونو گرفتم چرخیده بود اماده زایمان طبیعی

هزاربار تا ۳۶ هفته میچرخه من ک ۱۸ هفته بریج بود ۲۱ هفته سفالیک بود الان دوباره بریچ بازم میچرخه تا ۳۶ هفته

سلام خانما حرکات جنینتون چجوریه کسی میدونه از روحرکت جنین چطور بفهمیم پسره یا دختر

بچه تا اون منو موقع هزار بار میچرخه نگران نباش

من نمیتونم بخونم خوب ولی بچه تا اخرش ده دفعه میچرخه نگران نباش

اوووووه کلی می‌چرخه بچه تا موقع زایمانت.الکی استرس نگیر

طبیعی هم زیاد خون میاد فرقی نداره