غذای کامل بدن کودک،مقوی پوست و گوشت و استخوان

۲ پاسخ

عزیزم از کجا تهیه میکنی سنجد آسیاب شده رو؟

نووش جونش......

سوال های مرتبط

مامان هــانا❤ مامان هــانا❤ ۷ ماهگی
مامان زینب مامان زینب ۶ ماهگی
#سوپ_بلدرچين مناسب تقويت استخوان و #رشد_قد 🤩

✅سوپ بلدرچین یکی از مقوی ترین سوپ هایی است که باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدن می شود. سوپ بلدرچین به روش های متفاوتی پخته می شود

♦️چرا اين سوپ مناسب تقويت استخوان ميباشد؟

✔️گوشت بلدرچين مواد مغذی مختلفی از جمله پروتئین، فسفر، چربی، کلسیم، آهن، نیاسین و روی در خوراکی حیوانی وجود دارد.
پروتئین بالا و انواع اسید آمینه های کمیاب موجود در گوشت بلدرچین برای رشد و قد کشیدن و تقويت استخوان کودکان بسیار عالی است.
✔️وجود مواد معدنی زیاد در بلغور گندم کمک می‌کند که بافت‌های استخوانی تقویت شده و استحکام استخوان‌های بدن افزایش یابد.
✔️بتاکاروتن موجود در هویج هنگام مصرف به ویتامین A تبدیل می‌شود. ویتامین A به رشد استخوان‌ها و دندان‌ها، حفظ سلامتی بافت‌های بدن و حفظ عملکرد طبیعی غده‌ها کمک می‌کند
✔️وجود آهن ، فسفر، کلسیم ، منیزیم و روی در سیب زمینی در حفظ و تقویت ساختار استخوان بسیار مؤثر است
✔️پياز نيز در تقويت استخوان موثر است
♦️مواد لازم:
بلغور گندم +6 ماهگی
بلدرچین +6
پیاز +7
هویج +6
سیب زمینی +6
زردچوبه +6
كره +6

♦️طرز تهيه:
_تمام مواد را با کمی آب و خیلی کم زردچوبه میپزیم ، اگه میخواید بلدرچین داخل سوپ وا نره و استخوان هاش پخش نشه میتونید با پوست بپزید ولی اگه پوستشو جدا ميكنيد ، يكم كه پخت درش بیارید و استخوان هاشو جدا کنید و گوشتشو داخل سوپ بریزید ، من برای مقوی تر شدنش يك قاشق سویق گندم هم اضافه کردم که به وزندهی و رشد استخوان كمك ميكنه
_موقع سرو يك قاشق چایی خوری کره آب شده اضافه کنید بو و طعم خوبی به سوپ میده .