۱۰ پاسخ

سلام‌ مال من رو میز...خداروشکر دخترم اصلا نمیره دور وسیله ها خونه....گلم اگه خواست بره دور وسیله ای اون وسیله جابه جا نکن...ولی نزارش دست بزنه کم کم عادت میکنه عادی میشه براش خونه کسی هم بری دیگه راحتی...

اینم یه عکس دیگه

اااا

عزیزم من به دیواره خیلی راحتم از اول به دیوار نصب کردیم . ولی به مدت پیله کرد به اسباب بازی های دسته بلند ضربه میزد به تلویزیون که براش لیبل گرفتیم الانم راحتیم . اگر روی میز بود تا حالا هزار باره خرد کرده بودش‌ . الان عکسش رو میفرستم

من همش رو میز وایساده خلاصه تا حالا سالم مونده کارا خداست

ما گذاشتیم رو اُپن آشپزخونه راحتیم خداروشکر

مارو دیوار زدیم ولی متاسفانه بازم قابلمه یا اسباب بازی میزارن زیر پاشون دکمشو میزنن شما اگه میخوای دیوار بزنی بالا بزن که دست نزنه

رو میزه دخترم حق نداره از یه متریش رد شه اجازه ندادم از اول دست ب این چیزا بزنع

چه اشکالی داره بره بشینه.دور و برش بالش بچین فقط

مال من که قبل از بچه هم نصب بوده به دیوار