۳ پاسخ

خوش به سعادت ،التماس دعا عزیزم

التماس دعا خیلی خیلی برای شفای همه مریضا 🙏🙏

سلام بانو جان .التماس دعا

سوال های مرتبط

مامان پارسا مامان پارسا ۱ سالگی
▫️چرا برخی کودکان غیر ارادی کودک دیگری را کتک میزنند؟

كودكان كتک می زنند چون نمی‌دانند خشم خود را چگونه نشان دهند، به علاوه آنها رابطه برابر را دوست ندارند.

بدترين واكنش والدين در مقابل زدن كودک زدن روی دست كودک است!

والدين هرگز نبايد كار اشتباه كودک را تكرار كنند.

با نصيحت، توضيح، و تنبيه كودک اين مشكل تنها تشديد خواهد شد.

چه بايد كرد؟
دو جا بايد جلوي كودک ايستاد:
1 ) زمانی که به خودش يا كسی آسيب می‌زند
2 ) زمانی که به حقوق كسی تجاوز ميكند

كودكی كه كتک ميزند به خودش بيشتر آسيب می‌زند تا طرف مقابل...

شما حتما بايد همیشه مراقب باشيد وقتی کودکتون ميخواد اقدام به زدن كنه، دستش را بگيريد؛ محكم "نه" بگوييد؛ خودتان را ناراحت نشان دهيد و...
آنقدر اين كار را تكرار كنيد تا مايوس شود.
ولی وقتی زد، ديگر انجام هر كاری اشتباه است.

اگر بعد از انجام کار بد به کودک توجه کنید(حتی اگر این توجه تلخ مثل تنبیه باشد)، کودک رو به هدف نهایی خود یعنی "جلب توجه" رسانده‌اید!
حتما بايد "قبل" از زدن جلوی كودک گرفته شود.