نوع شیر خشک چی باشه بهتره برا وزن گیری؟؟

۱۱ پاسخ

اپتامیل بیومیل پلاس و سوپرامیل خوبن بقیشون اشغالن مزه اهن میدن

واسه هربچه ای فرق داره هرکی با یه نوع شیری وزن میگیره دکتر بهم گفت همه شون مثل همن ولی سوپرامیل بیومیل گیگوز چرب ترن سنگینن

شی خشک اپتامیل واسه وزن گیری خوبه

س مامانهای مهربونم گروه واتساپ زدیم. برای کوچولوهای زیر یکسال عضو بشین تا کنارهم با تجربیات هم کوچولوهامونو بزرگ کنیم

https://chat.whatsapp.com/IMaCv6yR2ieHBJFKt6Wswo

از نظر سللمتی اسهال بشه یا بهش نسازع

من دوماه ببلاک دادم اصلا تاثیر نداشت الان شیرشو عوض کنم مشکل پیش نمیاد

منم فعلا گیگوز میدم و بچم قبول نمیکنه شیر دیگه ای بخوره . چون‌طعمش شیرینه . نمیدونم اپتامیل ۱ هم شیرینه یا نه

من اپتامیل استفاده میکنم واسه پسرم راضیم

گیگوز واسه وزن گیری خوبه

اپتامیل خوبه بقیه رو نمیدونم

من نان میدم راضیم