۵ پاسخ

خلفی یعنی پشت قرار داره از 250 اینا به بالا فکر کنم خوبه

نه اون جفت قدامی که دیر متوجه میشی
جفت خلفی یعنی جفت پشت بچه اس
اما قدامی اول جفت قرار داره بعد بچه که وقتی ضربه میزند به اون میخوره
وزن جنین تو ۱۸ هفته حدودا ۳۰۰ گرمِ، واسه من ۲۸۵ بود تو ۱۸ هفته

نه عزیزم جفت قدامی دیرتر متوجه میشن....خلفی یعنی اول جنین بعد جفت یعنی پشت جنینه
وزنم تو 18هفته حدودا200

جفت خلفی یعنی بچه جلو جفت پشت .حرکات بچه رو زودتر میفهمی.وزنشم تقریبا ۲۰۰گرمه

جفت خلفی یعنی بچت جلو جفت پشتش ... تو جفت خلفی حرکات بچه رو زودتر حس میکنی و اگر زایمان طبیعی باشه جفت خلفی بهتره