۶ پاسخ

عزیزم جفت خلفی جنین جلوی رحم قرار دارد.جفت قدامی جنین دیوار پشتی رحم هست.تنها تفاوتشون اینه که توی جفت قدامی دیرتر حرکات جنین حس میشه.و معمولا درصد بالای قدامی جنین دختره.ولی هیچ کدوم هیچ خطری برای مادر و جنین ندارند.

بچتون دختره؟

جفت قدامی اول جلد هست بعد بچه خلفی اول بچه است بعد جفت .جفت قدامی جفت جلو شکم قرار می گیره اگر ضربه ای چیزی به شکم بخوره می خوره به جفت به بچه نمی خوره چون جلو شکم هست حرکات بچه رو دور تر حس می کنی

جفتت جلو رحمه و دیر تر حرکات جنینو حس میکنی منم قدامی ام

عزیزم غرباراول معلوم نشد هنوزم سونو نرفتم نمیدونم

بچت چیه؟دختره؟