۹ پاسخ

منم اولش قدامی بود ولی سونو بعدی خلفی شد

اره عزیزم امکانش هست،

من شنیدم تغییر مکان جفت خطر داره نمی‌دونم دیگه چقد درسته

واس من اول معمولی بود الان جرخیده قدامی شده😞قبلن حسش میکردم الان کم

عوض ک نمیشه فوقش فوندال بشن

تا اخر همون میمونه

نه دیگه تغییر نمیکنه .جفت چسبیده جا به جاکه نمی‌شه. نگفتی بچه ت چی بود؟

جفت قدامی خطرناکه؟

سلام خانوما یه گروه توی تلگرام درست کردیم ک همه باردارا و اقدامیا هستن ایدیشو اینجا براتون میزارم دوست داشتین بیاین
خیلی گروه خوبیه هم همته خودتون هست میتونین سوالتتون رو بپرسین و چت کنین تا این دوران زودتربراتون بگذره،😍 خوشحال میشیم بیاین
ایدی گروه 👇
@bardari_eghdami