۱۰ پاسخ

انشاالله که مشکلت زودتر حل بشه منم میفرستم نگران نباش

عزیزم فقط استراحت خوب کن اصلا تکون نخور..انشاا.. که رفع بشه و بارداری بی خطری پشت سر بزاری.فقط درجریان باش هماتوم برای مادر خطرش خیلی بیشترِ و سعی کن حتما کسی پیشت باشه و تنها نباشی.هرچی صلاح باشه همون میشه خدابزرگه نگران نباش❤❤

خدا خودش کمکت کنه

فرستادم عزیزم انشاالله به حق مادر سادات که مشکلتون حل بشه

عزیزم منم فرستادم

عزیزم منم خودم باردارم وشب و روز بفکرتم انشالله که هیچی نمیشه اینقدر استرس نداشته باش گلم.

انشالله زود خوب بشی میتونم بپرسم همتا یعنه چه

عزیزم ..حاجت روا شی تنت سالم قربونت ‌‌‌‌بلا به دور .......هماتومم چیه شرمنده

سلام گلم حتما گلم

توکلت بخدا باشه گلم یه چیزی نذر حضرت علی اصغر کن ان شالله که حاجت روا میشی

فرستادم گلم انشالله مشکلت حل میشه