۱۳ پاسخ

منم مثل شما مشکوک به کرونا هستم فردا هم سزارین دارم خیلی میترسم برام دعا کنین

علایم کرونا داری شما

من واکسن نزدم میترسم

سلام عزیزم واکسن زدی شما

حالا وه دقت میکنم دو روز هستش وقتی چایی میخورم احساس میکردم دیگه نمیچسبه بهم ومزه قبل رو نداره.مثل زمانایی که ادم سرما میخورد وزعم چایی هم بد میشد یا بی مزه.ولی باغداها مشکلی ندارم وطعمشونو میفهمم

نمیدونم اخه میگن عوارض داره میترسم بزنم سزارین میشم میگن نباید تا ۶ ماه بی حسی بخوری

علایمت چیه من بویاییمو از دست دادم

بخور نعنا بدین حتما

من واکسن نزدم.نخواستم ریسک کنم

ان شاالله بسلامتی فارع میشید ونی نیتونو بغل میکنید

شما واکسن زدی یا نه

خیلی ممنون دوست عزیز.پس چرا هیچ علامتی ندارم.تواین دوسه روز کاری هست که انجام بدم وکرونا رو ازبین ببره یا بهتر بکنه؟

همه برای بیمارستان باید ازمایش کرونا بدن؟