۹ پاسخ

عزیزم اصلا تو اب نمک نشینیا تموم بخیه هات باز میشن قرص عفونتت سرساعت بخور. تو لگن اب ولرم با بتادین رقیق کن بشین داخلش 15 دقیقه و بعد از هر ادار خودت با شامپو بچه بشور خشک کن سشوارم بکش

سلام من خودم بااب نمک میشورم یامیشینم وآب سرم وبعدشم سشوارمیکشم.میگن ضدعفونی اصلاخوب نیست استفاده نکنین

روزی پنج شیش باز با سشوار خشک‌کن خودتو تا زودتر خشک‌ شن‌خوب شن
قبلش با آب سرم شستشو بده خودتو

شیاف دیکلوفناک بذار
داروخانه مرتب بخور تا سریع خوب شی

هفت روز باید تو آب ونمک بشینی

طبیعی من شنیدم باید تو لگن اب گرم بتادین بشینه هر روز

میگن کمپرس یخ خوبه بزاری

من اطلاعی ندارم از طبیعی چون خودم سزارینی بودم یکماه سزارین شدم هنوز درد دارم

سزارینی بودی بچه چندمته