۴ پاسخ

ماجرای موزهای حاوی کرم هلیکوباکتر چیست؟

ویدیویی در فضای مجازی دست به دست می شود که درباره آن نوشته شده موزهایی از سومالی به صورت قاچاق و یا غیر قاچاق وارد ایران شده و درون آن ها کرم هایی به نام هلیکوباکتر وجود دارد که باعث میشود بعد از ورود به بدن سمی از خود تولید کند که بعد از ۱۲ ساعت فرد را دچار ضایعه مغزی می کند

درباره این کرم ها نوشته شده که رنگ آن سفید بوده و بعد از ورود به بدن انسان سمی از خود تولید می کند که قربانی با علائم استفراغ و اسهال روبرو می شود و سپس فوت میکند.

آیا واقعیت دارد؟

درباره اینکه آیا این ویدیو صحت دارد یاخیر اطلاعاتی وجود ندارد اما با توجه به کرم هایی که درون موز بیرون می‌آید و بدون حرکت و شبیه پلاستیک است ‌نمیتوان به این ویدیو استناد کرد همچنین در رسانه‌های معتبر کشور چنین خبری منتشر نشده است وصرفاً در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود.
در صورت دریافت خبر و یا اطلاعاتی درمورد این ویدیو در این صفحه اطلاع رسانی خواهد شد

یعنی چی میشه توضیح بدین

سلام همش الکیه تایید نشده

اره اتفاقا من الان داشتم کلیپشو میدیدم...