برای وزنگیری سریع جنین چی خوبه

۶ پاسخ

منم وزن کوچولوم کمه فعلا خودمو بستم به 4 مغز و بستنی و دلستر مالت و یه شیر خشک لاکتومیل هم با شربت سانستول دکترم داده خودم حس میکنم خیلی بهترم

مغزیجات خام مخصوصا بادوم هندی،بادوم سنگی و مغز گردو هر روز بخورین سریع وزنشو میبره بالا

من بستنی می‌خوام شوهرم نمیخره آخرین بار که خوردم بعدش بعدجور مریض شد الان یک هفته هرچی اسرارش میکنم نمیخره 😭😭😭

سیب زمینی بخور هرشب... ماکارونی و بستنی و مغزیجات هم خیلی خوبه

مغذی جات بستنی

بستنی و دلستر من خیلی میخوردم