مامان امیرمحمد مامان امیرمحمد ۹ ماهگی
🔴 افرادی که نباید #لبنیات مصرف کنند

♻️ منظور از لبنیات، کشک و پنیر و ماست و دوغ است، قابل توجه هست که کره محلی و روغن حیوانی کاملا در افراد زیر مفید است.

❌افرادی که از #درد_مفاصل رنج میبرند و یبوست دارند .

❌افرادی که #سنگ ""کلیه، مثانه، کیسه صفرا"" دارند .

❌افرادی که #نفخ معده و باد روده دارند .

❌افرادی که #میکروب_معده دارند .

❌افرادی که لک سفید ""#برص""روی پوست خود دارند .

❌زنانی که عفونت و #ترشح_زنانگی دارند .

❌زنانی  که #کیست_تخمدان دارند .

❌زنانی که #درد_قاعدگی و شکم درد دارند .

❌زنانی که دیر به دیر قاعده میشوند .

❌زنانی که سزارین شده‌اند، باید مصرف ماست و دوغ را به حداقل برسانند .

❌بچه هایی که #شب_ادراری دارند .

❌افرادی که #صرع ""تشنج""دارند .

❌افرادی که #افسردگی و ناراحتی اعصاب دارند .

❌افرادی که پر خواب هستند .

❌افرادی که #فراموشکار هستند .

❌افرادی که لرزش بدن ""سر، دست، پا، گردن""دارند .

❌افرادی که #نفس_تنگی و #آسم و #سینوزیت دارند .

❌افرادی که زیاد عرق میکنند .

❌افرادی که کم کاری #تیروئید
مامان بارین مامان بارین ۳ سالگی
آواتار مامان پسر طلا مامان پسر طلا پسر طلا ۳ سالگی
عالی خانوم گل 👌👌💓💓💓
مامان ♡𝒉𝒆𝒍𝒆𝒏𝒂♡ مامان ♡𝒉𝒆𝒍𝒆𝒏𝒂♡ ۴ سالگی
آواتار مامان جوجه طلایی مامان جوجه طلایی جوجه طلایی ۲ سالگی
این خیلی خوب و مقوی و خوشمزست من برای خودمونم درست ... ادامه پاسخ
مامان گل دختر زیبا👸 مامان گل دختر زیبا👸 ۲ سالگی
فواید هل در دوران شیر دهی
چای ماسالا حاوی مقادیر زیادی هل می باشد و هل طبع گرم دارد ، بنابراین خوردن آن به دلیل خاصیت ضدعفونی کننده ، ضد قارچ ، ضد باکتری ، آرام بخش و طعم دهنده به افرادی که دارای مزاج سرد هستند در دوران شیردهی بسیار توصیه می شود.
در دوران شیردهی نیز مصرف آن ممانعتی ندارد و در صورتی که تداخل دارویی نداشته باشد می توانید از آن به مقدار مشخصی در تهیه چای ماسالا خود استفاده نمایید.
در چه مواردی در دوران شیر دهی نباید از چای ماسالا استفاده کرد؟
افرادی که معده ضعیف یا حساسی دارند ، افرادی که مشکلات کلیوی دارند و افرادی که فشار خون بالا دارند نباید چای ماسالا غلیظ بنوشند.
همچنین کسانی که زخم روده مانند کولیت روده دارند ، کسانی که تحت درمان پزشکی هستند و همچنین افراد در هنگام گرسنگی باید در مصرف چای بسیار مراقب باشند و قبل از مصرف چای ماسالا حتما با پزشک خود مشورت نمایند.
افراد مبتلا به یبوست و کم خونی نباید زیاد چای سیاه مصرف کنند اما مصرف چای ماسالا برای این افراد مانعی نخواهد داشت.
در صورتی که مقدار کلسیم در شیر مادر کم بوده باید مصرف این گونه چای را کاهش داده چرا که با کلسیم تداخل می کند و از جذب آن جلوگیری می کند
آواتار مامان دونه ی برف مامان دونه ی برف دونه ی برف ۱۳ ماهگی
چقدم خوشمزه اس 😋