۳۲۸ پاسخ

ا

ر

ب

خ

چ

خوبین

سلام

عرق کاسنی

ببخشید خانما مامانای. عزیز کسی این ژل رویال و مصرف کرده نتیجه دیدده؟؟تووروخدا راهنمایی کنین...... من همسرم اسپرماش کمی. ضعیف و حرکتش کمی ضعیفه خودمم فولیکولام روی۱۰ با مصرف این ژل رویال درست میشیم؟؟؟کسی نتیجه گرفته؟؟

خوردن سویق گندم وجود یه ماه قبل اقدام توسط هردو هم زن هم مرد

آقایون گلابی بخورند برای زیبایی بچه موثر هست.

والا پیش بهترین و معروفترین دکتر هم رفتن..ممکنه تو بچه اول حل بشه این موضوع ..اما سر بچه بعدی ۲نفرشون ب مشکل برخوردن

والا

قربونت برم،من ابریزش دارم همه چیمم چک کردم خوبه باز نمیدونم این ابریزش واسه چیه

هرزمانی که دوست دارن اولاد دار بشن قبلاً آقایون از خرما، شیر، عسل ،تخم مرغ وگردو ،پسته هرروز استفاده کنند زیاد مفیده.

سلام به نظر من پیش از باروری باید آقایون متوجه تغدیه خود باشن چون قوی بودن جسم آقایون در باروری درست نقش اساسی رو داردهرقدر تخمه یا اسپرم قوی تر باشد جنین قویتری به وجود میاد درصورتی تخمه یا اسپرم آقایون ضعیف باشد یا جنین ازبین میره یاهم ضعیف به دنیا میاد.

تخمدانام ها خیلی تیز میکشه یهو بیحال میشم یهو کمر درد میاد سینه هام نوکش درد میکنه

ما که فقط دعا کردیم خدا هم قربونش برم اجابت کرد

پس این دلیل ابریزش چی میتونه باشه

نوزاد یک ماهه رو چطور باید خوابوند؟

قرص نیس
ژل رویال رو از ملکه زنبور عسل بدست میارن

عزیزم میتونی خود ژل رو بصورت خالص یا همراه باعسل روزی 3 مرتبه خودت و همسر مصرف کنین
باید بذارین زیرزبون تا خودش کم کم باز بشه

ممنون عزیزم من و شوهرم عاشق بچه هستیم نتونستیم بیشتر تحمل کنیم

اینکه سیگار و قلیون نکشن مشروب نخورن خلاصه خواب و خوراک خوب و ورزش و یه زندگی سالم

من هفت ماه زایمان بعد از چهل روز بچم رفت پریود شدم الان دوماه پریود نشدن بی بی چکم دادم باردار نبودم ولی کمر درد شدید با کمی دل دارم

برای تقویت شدن خانوما و آقایونی ک اقدام کردن برای بارداری

دختر رحمت هست پسر نعمت.

من کمر درد دارم کار میکنم ترشحاتم بالا میره تخمدان راستم هی تیر میکشه

فقط ژل رویال معجزه میکنه

سلام به همه مامانا من ۲ ماه پیش تو هفته ۲۳ بچمو از دست دادم و بعد از اون ۲۰ روز خونریزی و۳۰ روز دیگه لکه بینی کم داشتم ولی الان ۱۰ روز میشه کلا قطع شده و من تو این ۱۰ روز نزدیکی بدون جلوگیری داشتم و ۲ روزه همش سمت تخمدانام تیر میکشه و احساس خستگی دارم آیا امکان داره دوباره باردار شده باشم چون موقعه باردلری قبلیم هم همین احساس و داشتم ممنون میشم اگه تجربه دارین کمکم کنین

سلام،من هفته 16بارداریمه،ابریزش دارم دوباره سونو دادم همه چیم اوکی بوده تست امینوشور انجام دادم منفی شد
کسی میدونه دلیلش چیه؟؟
خیلی زود ب زود ادرار دارم

خوردن گرمی جات _قرص زینک و ویتامین C و E

سلام دوستان.من اقدام به بارداری کردم.الانم هفت روز مونده به پریودیم .شدیداً درد شکم و کمر دارم.کمرم شدیداً درد میگیره بنظرتون باردارم؟

من بر این باورم خدا زنی را که دوست دارد تاج مادری برسرش میگذارد وآن هنگام که عاشق زنی باشد به او دختر هدیه می‌دهد.
اینم برا دختردارها.من یه دختر دارم دختر که نه عشق دارم زندگی دارم.😇🥰🤩 اگه مطمئن باشم بچه های بعدم هم دختر میشن برا بارداری اقدام میکنم.

😂😂😂الهی همیشه روتون بخنده

سلام هفته بیست هفت بارداریم تمام با وجود اینکه سرکلاژ شدم طول سرویکسم با سنو واژینال شده 21و استراحت مطلقم شیاف امپول هم استفاده میکنم کسی مثل من بوده خیلی نگرانم ممکنه با این وضع به اخرای هفت ماه حداقل برسم

فاطمه قنبری از آشخانه ؟؟

باید راضی به رضای خدا باشیم. هرچی که بود بهترین برای ماهست. و حکمتی درآن هست

بچه من باردارم تو هفته هفت هستم ولی ته شکمم همش حالت نبض داره جریان چیه

از وقتی فهمیدم تعیین جنسیت جنین مربوط به آقایون میشه، دلم برای زن های بیچاره ای که بخاطر دخترزا بودن طلاقشون دادن یا اذیتشون کردن خیلی میسوزه
واقعا خیلی ناراحت کننده س
آقایون اگه پسر میخوان خودشون تغذیه شونو درست کنن به زن بیچاره شون اینقدر ظلم نکنن

نمیدونم

سلام من همش درد پریودی دارم یه گرفتگی میاد حس میکنم پری میشم تو اقدامم

همینایی هم که بارور شدن اضافه ست 😀😂

تشکرممنون ازراهنمایتون مفیدبود

آقایون اگه زبون دراز نباشند اسپرمشونم به کار می افته ولی اگه مفت خور و بی مصرف باشند و فقط دستور بدن بیضه شونم مثل عقلشون از کار می افته .

بعضیا همه چی و پسر می بینن بارداری پسر نمی دونم زایمان پسر همه چی پسر پسر پسر 😂😂😂
هیچ کاری نیست که یک دختر از پسش برنیاد و یک پسر بتونه انجامش بدی خب هیچ کاری من یک دختر دارم ده تا هم خدا بهم بده بازم کمه چون برای حرف مردم احمق و ابله بچه نمیارم برا خودم میارم

پسرم تب.کرده دکترهم بردم دارودادم تبش کمی بالاست چکارکنم

بنظرتون بعدازسزارینی که۷سال گذشته میشه طبیعی زایمان کرد؟؟؟؟

ماشالا خداحفظشون کنه

سلام مامانای گل
به نظر من زوجین قبل از اینکه اقدام به بارداری کنن باید از لحاظ روحی آمادگی کامل داشته باشن،استرس رو از خودشون دور کنن ...این از همه چیز مهمتره
بعد خودشون رو تقویت کنن
تا اینجا که میفهمم موز،هویج،تخم مرغ دو زرده وگردو خیلی برا اقایون خوبه
موفق باشین

میشه رژیمتونو بگین

من که دکتر میگفت تخمدان هات ضعیفن.هیچی برای بارداری نخوردم وکاری نکردم.اما شوهرم یه مدت دم نوش و جوشونده کاسنی میخورد.میگن که اسپرم زیاد میکنه.بعداز یازده ماه باردارشدم

برای بچه اولیم که بعد از دوبار اقدام باردار شدم ولی برای دومی چون شوهرم واریکوسل داشت دیرتر باردار شدم تحت نظر دکتر ارولوژی درمان شدن و امپول تجویز کرد برای شوهرم بعدش زود حامله شدم

سلام من پسرم خیلی ضعیف است

میوم یه تومور خوش خیم تو رحم

سلام مامانای گل خواهش میکنم اگه میدونین این سوال منوهم جواب بدین خیلی نگرانم من ۵هفته حاملم رفتم سونوگفت یدونه میوم کنار ساک حاملگیت هستش اندازش ۶میلی هس حالانمیدونم چیکارکنم خیلی هم گریه کردم

۳روزه لکه داشتم

سلام من روز لکه داشتم امروز قطع شده بیبی هم میزارم منفی به نطرتون چکار کنم پریود نمیشم

مردتون دوس داره فلان باشه یعنی چی مگه رفته فروشگاه که انتخاب کنه خیلی بیخود کرده مگه جنسیت انتخاب کردنیه مگه سلیقه بر داره که میگن سلیقه درمورد انسان هاحرف میزنید هر موجودی قابل تحسینه یکم فرهنگتون رو ارتقا بدید نذارید این عقب ماندگی و خاله زنک بازیاتون ب بچه های بیچاره تون ارث برسه

پسر باشه چیکار می تونه براتون بکنه دختر باشه چیکار می تونه براتون بکنه که ول کن نیستین سوال چیه هی ااکی واسه خودتو ور ور میگین کی از پسر و دختر دار شدن پرسید فقط بچه تون سالم باشه صالح باشه مثل شما جنسیت براش مهم نباشه احترام برا همه قائل باشه
افکار اعراب جاهل ب شما ارث رسیده دستتون باز بود دست اونارو از پشت می بستین همش میگین دخترو پسر فرق نمی کنه چرا فرق میکنه اون دختره اون یکی پسر مقامشونه که فرق نمی کنه پس مطرح نکنین
فقط تو ایران این حرفا رو رونده

من یه سوال داشتم ،دخترم گاهی شبا برای چند دقیقه یکسره گریه میکنه نمیدونم علتش چیه هرکاری میکنم اون چند دقیقه اروم نمیشه طول روز ارومه ومیخوابه فقط گاهی اینجور میشه هرکسی تجربش داره کمکم کنید ممنونم

من قبل از بارداری تحقیق کردم دیدم نوشته آقایون هم باید مثل خانوما اسید فولیک بخورن و طبعشون گرم باشه تا کیفیت اسپرم بره بالا.با آب خیلی گرم خودشون را نشورن و تو خونه لباس زیر نپوشند.که بیضه ها زیادی گرم نشن.مولتی ویتامین و زینک هم بش دادم خورد.کلا اسپرم با کیفیت برای لقاح و رشد جنین نیازه وگرنه ممکنه جنین رشد نکنه

حتمن قبل اقدام به دکتر اورولوژی مراجعه کنن و تغدیه درستی داشته باشن

خانوما چرا سوالاتون اینجا پرسیدین اینجا باید جپاب بدید فقط

سلام بچه من ۲۵روزشه هی گریه میکنه ازدیشب تاحالا وبی قراری میکنه وفشار ب خودش میاره سرخ میشه دلیلش چیه چیکارکنم

سلام، من سه ماه بعد از ازدواجم باردار شدم،ماه اول قرص اورژانسی مصرف کردم، ولی از ماه دوم تصمیم به بچه دارشدن گرفتیم، طی این دو ماه، هی شوهرم میگفت تو دیگه باردار نمیشی، باید بریم دکتر، فقطم هی میگفت بخاطر اون قرص اورژانسیه، استرس میگرفتم بااین حرفش، ولی خودم میدونستم اونا تاثیری نداره، ولی خداروشکر باردارشدم،

سلام دقیق من اینطوری بودم حتی تخمدان راست نداشتم بادرصدکمی تخمدان چپ باردارشدم بعدحدود۶ماه ازدواجم سن ازدواج‌منم ۳۹ساله بودم خواهرم نگران نباش خداناامیدت نمیکنه من قبل بارداری دکترنرفتم ولی زمان مجردی زیادرفتم دکترهورمن درمانی کردم خدابهم کمک کرده الان دخترم ۳ساله هستش

من بچم دو ماه نیم برای وزن گیری چه شبر خشکی بدم؟

تست بده

سلام خانمهای عزیزمن این ماه پریودنشدم پنج مهربودوالان ابان نشدم

سلام مامانا. کسی بوده که تخمدان پلی کیستیک داشته باشه و باردار شده باشه؟ من از موقعی که یادم میاد تخمدان پلی کیستیک داشتم.میخوام بدونم خیلی طول میکشه برای بچه دار شدن؟

نمیدونم بخدا😐

من میتونم یه سوال بپرسم؟؟؟

والامن که بدون برنامه خداخواسته باردارشدم

بنظرم ورزش

من که کاملا رژیم داشتم و با شرایطی که فراهم کرده بودیم واقعا جنسی که میخواستیم خدا بهمون داد

سلام خانوما من یسری از تحربیاتم رو میخوام در اختیارتون بزارم عزیزان در کل مصرف گرمی جات باعث باروری بهتر برای خانم و اقا میشه بخصوص ورزش و مکمل ها . ولی دختر یا پسر شدن بسته به شرایط خانوم و اقا داره ممکنه اقایی کاملن اسپرم دختر داشته باشه بدون وجود اسپرم نر و ممکنه عکس این باشه و محیط داخلی زنان موقع اقدام خیلی تاثیر گزاره و تعین روز تخمک گزاری برای بارداری خیلی مهمه فرقی نداره دختر یا پسر . ممکنه خانومی روز تخمک گزاری باردار بشه و بچه دختر بشه و ممکنه عکس این باشه
اما بین چندین مورد از اقوام که من واقعا از نظر تغذیه زیر نظر داشتم و باهاشون صحبت کردم اقایون و خانوم هایی که مصرف لبنیاتشون کم بوده و گرمی حات بیشتری مصرف داشتن و تحرکشون بالا بوده بارداریشون دقیقا زمانی بوده که خودشون خواستن اتفاق بیوفته سردی رحم خانوما دلیل اصلی برای باردار نشدن هست از تجربیات خودم که سه سال نینی ناز میخواستم و سه ماه تغذیه سالم رو رعایت کردیم با همسرم خیلی کمک کننده بود پس مصرف گرمی جات صرفا برای پسر دار شدن نمیتونه باشه و در کل برای تقویت بدن و بارداری بهتر هست .

سلام من یه سوال دارم در مورد بارداری

نظری ندارم دراین باره

J

دختروپسرچه فرقی میکنه آخه،چرا هنوز ذهن بعضی ها اینقدر معیوبه،چقدرم حرص می خورم ازدست اینجورآدما

سلام دوستان همسرمن رژیم گرمی جات گرفتن فقط گوشت گوسفند میخوردن و بادمجان رو حذف کردن و لبنیات یک مدت مصرف نکردن هرشب روغن گل بنفشه می‌ریخت تو. بینیش که مغزش گرم بشه و کلا فقط بیست روز گرمی جات خورد و مرغ هم اصلا نخورد

نظری ندارم

عزیزم من خودم نمیخام سقط کنم دکتر بهم گفته . منطورم سقط طبیعی یا کورتاژ .

تغذیه خوب پدر وگرمای ناشی از جکوزی، سونا، حمام آب داغ طولانی‌مدت و بیشتر از ۳۰ دقیقه، کیسۀ آب گرم، پتوی برقی، شلوار و لباس‌زیر تنگ می‌تونه باعث گرم شدن بیش از حد بیضه‌ها و در نتیجه کاهش تعداد اسپرم بشه دوچرخه‌سواری و استفاده از موتورسیکلت به دلیل ایجاد اصطکاک و تکانه‌های زیادی باعث افزایش دمای بیضه‌ها می‌شه افزایش دما یا آسیب احتمالی به بیضه‌ها می‌تونه باعث کاهش تولید اسپرم بشه و در نتیجه ناباروری بشه پزشکان توصیه می‌کنند مردی که قصد باردار شدن دارد در طول روز، یک بار بیضه‌های خود را با آب خنک کنه این کار باعث بهبود تولید اسپرم خواهد شد

ورزش کردن تغذیه سالم خوردن چیزای سالم مفید که بچشون قشنگ خوشکل بدنیا بیاد

مادرای بی سواد سوال در مورد پسر دارشدن نیس والا 😠😠

سویق نخود برای باروری مرد خوبه. برای لقاح هم توجه داشته باشید که یک روز در میان نزدیکی انجام بدید تا اسپرم ها کیفیت خوبی داشته باشند.

آخ دل آدم قنج میره برای این جور ژستا که نداریم 😐😔

ورزش. تغذیه سالم. عدم استفاده از دخانیات و الکل. عدم استرس. عدم استفاده از غذاهای طبع سرد به مدت طولانی. استفاده از داروهای مکمل

داروی گیاهی خرنوب خیلی خوبه برای تقویت اسپرم اقایون .قرص ویتامین E ..

سلام دوستان چندتا نکته
اول اینکه گهواره پرسیده برا تقویت باروری آقایون نه تعیین جنسیت
دوما برا تعیین جنسیت خیلی چیزا ملاکه تغذیه یکی از اونا که قبل لقاح و انعقاد نطفه میتونه کمک کنه که کروموزوم و سلول xاقایون بیشتر بشه
تعیین جنسیت کاملا به مرد بستگی داره چون خانوما که yهستن آقایون اگه کروموزوم y غالب باشه ینی اسپرم yتخمک y جنین دختر
اگر اسپرمx تخمک yجنین پسر
البته میگن طبع گرم و سرد هم موثر ولی دراین مورد من مطمئن نیستم ولی درکل خداکنه بچه سالم وصالح باشه وگرنه دختروپسر نداره هر دوتاش نور چشم پدرومادرن

عزیزان دقت کنین پرسیده باروری نگفته تعیین جنسیت! خواهشا اگه کسی راهی میدونه یا دکتر خوبی سراغ داره اینجا معرفی کنه شاید بدرد کسی بخوره برای آقایونی ک اسپرم ضعیف دارن یا حتی آزمایش اسپرم صفر گفته بهشون چیکار کنن؟؟؟

ورزش تغذیه اگه نمیشه دکتر

وا اصلا هممممممه سوالو بد متوجه شدناااااا

عزیزم من رژیم گرفتم.پیاده روی میکردم روزی یه ساعت.بیشترگرمیجات میخوردم ژل رویال باعسل البته اصلش هم خودم هم شوهرم استفاده کردیم روزی سه لیوان چای سبز میخوردم..ولی۶ماه طول کشیدتاجواب گرفتم

🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑سلام یه نکته ی خیلی مهم قبل بارداری لطفا حتما حتما حتما برید انجام بدین و اون آزمایشات قبل بارداری به اسم تورچ هست خیلی مهمه ولی متاسفانه بهداشت و متخصص پیگیر نیستن،یکی از عزیزان من چون همین آزمایش رو انجام نداده بود و خبری نداشت کلا ازش،دوران بارداری به یه بیماری ویروسی مبتلا شد و به جنین رسید و الان بچه بینایی خیلی خیلی ضعیفی داره تو رو خدا سهل انگاری نکنید

من اولین بچه پسر دوست دارم دختربیارم بچه دوم ۱۹سالم خدا کنه هی سالم باشه مهم نیست هرچی خیر

شوهر من عاشق دختره .بچمون رفتم سونو گفتن پسره میگه بعدا یکی دگ بیاریم دختر میگم از کجا معلوم شاید بعدیم پسر باشه آخه ب نظر من تغذیه این چیزا نیست هرچی خدا بخاد همون میشه

اقایون هرچی که هم دختردارن ولی پسرخیلی دوست دارن من دوتاپسردارم دومی رامیگفت دخترباشه ولی پسرشدخیلی خوشحال بود

برین توی ابنترنت سرچ کنین تومدرسه توکتاب زیست به ماگفتندخیلی جاهاخوندم اینوهرکی میدونه خودت بروتحقیق کن اینوهمه دنیامیگن

سلام دوستان هر سوالی پرسیدم کسی جواب نداده میشه بگین از چند ماهگی هاله سینه تیره میشه

والا اعتقاد من اینه که همش کار خداست ورژیم غذایی یا هر کاری باعث دختر وپسر نمیشه مگر خدا بخاهد

طب سنتی

مگه اینجا پرسیده چی واس پسردار شدن خوبه🤔🤔🤔😕

سلام خانما جواب ازمایشمو گرفتم خیلی نگرانم میتونین راهنمایییم کنید

من ی دختردارم دلم میخواد حالاک نهههه ولی بعدهای پسربیارم شوهرم خیلی پسردوس داره البته دخترهم دوس داره واسه دخترمونم کم نزاشته ولی من دلم میخوادواسش ی پسر خوشگل بیارم بنظرتون چیا تاثیرداره واسه پسردارشدن

واقعا منظور گهواره نشستن تو جوش شیرین برای پسر دار شدن؟
هنوز خیییلییی مونده تا ماها پیشرفت کنیم هنوز خیلی عقب افتاده ایم

من همسرم عاشق پسر بود البته اینو به من نگفته بود ولی از حرکاتش مثلا این که همش با پسربچه ها گرم میگرفت فهمیدم عاشق پسره بعد ها که حامله شدم و شوهرم فهمید بچمون پسره خیلی خوشحال شد تازه اون موقع بود که به من گفت من پسر خیلی دوست داشتم ولی الان که پسرم ۶ ماهشه همش به من میگه باید یه دونه آبجی واسه مهدیار بیاریم اصلا خونه بی دختر نمیشه😄😍

من براپسربزرگم همش سردی میخوردم برای ابن یکی هم متعادل بودم ابنم پسرشد

چرا همه دارن درباره ی تعیین جنسیت صحبت میکنند؟ واقعا درسته که هنوز جهان سومیم و بسیار عقب افتاده ایم
منظور گهواره قدرت باروری و سلامت جنینه

خواهرم دخترداره دومی راهم تغذیه رعایت کردکلی نذرونیازکردتاپسربیاره دیگه هم بچه نمیخواست دخترشداونم ۵ماهه سقط شدکادرشوهرشم ناراحت بودچرادختره جاربش دوتادسرداره اوناراتحویل میگیره دخترخواهرم رانمبگیره واقعابعضی ادماشعورشون پایینه

جنسیت بچه مردتعیین میکنه وبه زن هیچ ربطی نداره بعضیاکه فقط دخترمیارن طرف میره یه زن دیگه میگیره پسربیاره نمیفهمه که عیب خودشه

دوتاپسردارم کارخاصی نکردم گفتم که هرچی خدابرام خواسته همون بشه دخترندارم اصلاناراحت نیستم فقط اطرافیان گاعی فضولی میکنندحیف دخترنداری دختردلسوزه دوباره حامله شدم این یکی پسرشدناراحت نمیشم کسی هم حرفی زدجوابشومیدم بعضیاکه هردوتاجنس دارندپزمیدند

بچه اولم دختره و دوس داشتم دومی پسر باشه
هیییچ کاری هم نکردیم و به خواست خدا بچمونم پسر شد
تغزیه 60%شاید تاثیر داشته باشه
همش الکیه
قدیمی ها نون نداشتن بخورن، اما هم دختر داشتن هم پسر و هم خیلی راحت بچه دار میشدن

سلام .قبل از این که اقدام به بارداری بشه.دو طرف باید راضی باشن و آمادگی پذیرفتن نفر سوم تو جمعشونو داشته باشن.بعدش دیگه خواست خدایه بچه دار بشن یانه.خوراک هرچه مقوی تر و بهتر و بدون اضطراب باشه معلومه زودترم نتیجه میگیرن.

منم پسر میخاستم چون بچه اول دختر بود وقتی ک اقدام کردم ب بارداری بعد هربار دستشویی رفتن خودمو با جوش شیرین میشستم شکر خدا بچم پسرشد

من تنبلی خفیف داشتم بادارو ال دی و متفورمین سه ماه مصرف وردم بعد اقدام درهمین حین مشغول معامله خونه بودیم اصلا از فکر بارداری و اقدام دورشدم اومدم توخونم بطورناخودگاه بیست لیتری اب داشتم بلند میکردم گفتم اگ باردار بودم یک چیزی میشد بعد سیزده بدر پریودیم عقب افتاد گفتم حتما باز نامنظمی داره بدون هیچدلیلی دوتا بیبی چک خریدم وقتی تست زدم دیدم بله باردارم ۲۰فروردینم خودم بتا دادم ۱۵۰۰ بود خودمون عاشق دختربودیم حتی شوهرم تودوازده هفته دکتر سونو گفت پسره باور نکرد حتی تو ۱۸ هفته 😆 کم کم پذیرفتیم خواست خدابوده و من هنوز گاهی ب پسرم اشتباهی میگم دخترم خیلیا تونگاه اول میگن دختره میگم نه پسره 😆

سلام گلم گناه داره انشالله رزقش با خودش میاره تا میخوای بچه دومت به دنیا بیاد اولی بزرگ شده انشالله خدا کمکت میکنه عزیزم

عزیزم گفتم میگن جوش شیرین برای کسی که میخواد پسر دار بشه خوبه روز ۱۲ با سرنگ جوش شیرین رادر اب حل کنه وبا سرنگ در واژن تزریق کنه نطفه دختر را خنثی میکنه

اره باید یکی که هم رژیم گرفته وهم چه رژیمی گرفته رابگه که ماهم یاد بگیریم اخه من شوهرم راضی نمیشه برم دکتر

خدا حفظش کنه انشالله برات

من یه دختر ده ساله دارم نمیخواستم بچه دار بشم یعنی شوهرم نمیخواس قرص میخوردم قرص قط کردم به خاطر عوارضش که ای یو دی یذارم همون ناه اول حامله شدم الان یه پسر سه ماه ناز دارم خداروشکر ...یهویی شد ولی حال که شده خیلی خوشحالیم خدارو هزاران بار شکرت

نه هیچ ضرری نداره روزی یه دونه بهش بده با اینکه یه دونه را کامل نمیخوره

سلام خانما لطف میکنید جواب بدید دخترم هفت ماهشه موز بدم ضرر ندارد آخه میگن لکنت میاره

من مشکل رحمی داشتم دکتر گفت باید هرچه زودتر اقدام کنم برا بارداری تازه دوماه از عروسیمون می‌گذشت خیلی ترسیده بودم که نکنه بچه دار نشم شوهرمم عاشق پسر مامانم فلفل سیاه داد به خوردش شوهرم خیلی رعایت میکرد ولی من اصلا صبح ها 12تا دونه فلفل سیاه با آب میخورد ناشتا تو فامیل ما با فلفل سیاه خیلی نتیجه گرفتن

خانما اگه خودم سقط کنم احتمال اینکه بعصی تیکه های جنین یا جفت داخل رحم بمونه و بعدا بیفته هست . اخه خیلی هارو دیدم اینجوری . بعد اینجوری واسم خیلی بدتر نیشه صررش بیشتره که

کاشکی اینجور باشه خانما

ببخشید آزمایشات قبل بارداری شامل چیه میشه بهم بگین

سلام مامان بچم اسهاله چی میتونم بهش بدم

همینکه دوتاخط بندازه یعنی باداره

بله عزیزم با سرنگ بهتر بعدش هر وقت خواستی رابطه چون نطفه دختر خنثی میشه

با این که دو تا بچه داشتم پیشگیری طبیعی بود امان با آب پیشین باردار شدم و خیییلی ناراحت بودیم

سلام خانما من بی بی چک زدم ی ساعت دیگ دوتا هاله شده علایم تکرار ادرار ورم سینه بی‌حالی درد تخمدان درد شکم دارم

مامانای گل بی بی چک زدم بعد اول دوتا خط سفید انداخت بعد از 20 دقیقہ خط صورتی خیلی کمرنگ جایc انداخت ایا باردارم؟؟یا تستم غلطہ

ما یکسال اقدام داشتیم و من باردار نشدم بعد آزمایش چکاپ دو طرف فهمیدیم ک همسرم واریکوسل دارن و عمل کردن و ی دوره دارو تقویتی خوردن ک من چند ماه بعد باردارم شدم برای این عمل هم مراقبت های بعد عمل خیلی مهمه و اینکه 50/50هست عملش خداروشکر ک برا ما نتیجه داد و الان ی دختر گل داریم

چه میدونم والا.هرچی خدا بخواد همون میشه

خانما من دکترم گفته یه هفته دیکه برم واسه کورتاژ که جنین سقط بشه چون نه قلب تشکیل شده و نه رشدی کرده ‌ گفت اکه تو این هفنه لک و بینی و خونریزی نداشتم برم میشش .
به نطرتون سقط طبیعی بهتره یا کورتاژ .؟

بنظرم تغذیه نقش داره ولی هرچی خدا بخواد.منو همسرم فقط لبنیات و سردی میخوردیم.پسرم ۱۰ ماهشه☺

خوردن گرمیجات خیلی مهمه

فقط کم کردن استرس وهیجان

خوردن کاسنی

سلام شیر خشک ببلاک تلخ بد مزس یا این که امروز دکتر به من داده خرابه

اول آزمایش اسپرم برای مرد

من ۲ سال بعد ازدواجمون تصمیم گرفتیم بچه دار شیم شوهرم عاشق پسر بود ولی خودم برام فرقی نمی کرد ولی چون شوهرم پسر دوس داشت خودم استرس زیادی داشتم ب خاطر این اول ی پسر سالم از خدا خواستم بعد رفتم پیش دکتر واسه رژیم دکتر هم گفت همه چی دس خدای منم اون چیزی ک تجربه بهم نشون داده از روی علم ی رژیم بهم داد ۳ ماه رژیم گرفتیم شوهر م از من بیشتر بهتر رژیم گرفت من بعضی اوقات نمی تونستم جلو خودمو بگیرم تا بعد ۳ ماه برا اولین بار اقدام کردیم ولی با دارو دوا فلوکول قوی کردیم ولی باردار نشدم تا ماه دوم ک اقدام کردیم دیگه پیش دکتر نرفتم و رژیم هم دیگه نمیگرفتم خودم ک هر چی دلم میخواست میخوردم بدون دوا و دکتر بار دار شدم خدا رو شکر اول سلامتیشو شکر بعد هم پسر بودنش شکر چون شوهرم خیلی خوشحال شد انشاالله هر کی بچه میخواد یا از هر جنسی ک میخواد ب سلامتی خدا بهش بده

منم اقدام اول پسر باردار شدم اونم بعد هفت سال جلوگیری طبیعی ایقدری هم اهل گرمی خوردن واین حرفا نبودم

همش الکیه، هرچی خدا بخواد، من تو اولین اقدام باردار شدم، پسرم شدن با اینکه من گوشت و گرمی هم خیلی نمیخوردم

من که هر دو تا بچم رو تو همون اقدام اول باردار شدم.

من خودم بعد دوماه باردار شدم اوایل هی میگفتم این ماه میشم ،دیگ این ماه میشم .آرامش و صبر و توکل هم خیلی برای من موثر بود دقیقا ماهی ک بیخیال بودم و سپرده بودم به خدا مثبت شد

از این سوال متنفرم و همیشه هم اطرافیان و خیلی ها دنبالشن

من خواهرم پسر ميخواست دكتر رفت چند ماه قبل با سرنگ به رحمش عسل ميزد اما دوقلو باردار شد

من خیلی دوس دارم بچه دومم پسر باشه میشه لطفا راهنماییم کنین ...طبعم هم ب شدت سرده

اره تاآزمایش دادم دیگ گرمیجات رو شوهرم نذاشت بخورم گفت خوب نیست همش لبنات میخوردم...ولی حتما تاثیرش موقعیه ک رژیم داشتم

اول اینکه هر چی خواست خدا باشه و رژیم سرد و گرم ربطی ندارن .چه پسر چ دختر فرقی نداره.و بعد اینکه خب هر چی رژیم سالم تر باشه و بدن آماده تر ،به طبع زودترم نتیجه میده

من خودم رژیم گرفتم هیچ دکتری بهم نگفت رژیم بگیربعدهمش گرمیجات میخوردم هم خودم هم شوهرم...روزی یه ساعت پیاده روی میکردم

خانما یه سوال .
الان من هفته نهمم . ولی قلب جنین تشکیل نشده . و رشدی نداشته . ممکنه تا هفته دهم نشکیل بشه ورشد کنه

و از آن هم در

درک میکنم واقعا خودم بدون مادر داداشمو بزرگ کردم میدونم چقدرسخته ولی قوی باشین

مامانا لطفا جوابم بدین
من امروزواکسن کرونا زدم
ایااین ماه میتونم اقدام داشته باشم برای بارداری ؟؟به جنین آسیب میزنه؟؟

ممنونم

البته من دوست دارم ولی الان دوساله پریود نشدم بعد از کلی ازمایش وسنو فهمیدم تخمدونام تنبلن رحمم کوچک شد رفتم دکتر شهلا فانی اهواز ماه گذشته پریود شدم ولی الان منتظرم دوباره پریود بشم ولی نه باید دوباره برم پیش دکتر

من شوهرم راضی نمیشه بچه دار بشم میگه دوتا دختر داریم کافیه دختر کوچکم ۶سالشه

من اطلاعات آنچنانی ندارم الان ی دختر دارم د خداروشکر میکنم بخاطر بنده بی نقصش ولی چون مرد توی بار وری نقش مهمی داره ب نظرم اسپرم قوی و زیادی باید داشته باشه حتی میتونن قبل از اقدام با دکتر صحبت و مشورت بگیرن

ولبنیات کمتر استفاده کنید

نه از روز اولش باید بشماری

یکی از دوستان میگه بعد از پریودی روز ۱۲ جوش شیرن را با اب حل کنید وبعد باسرنگ داخل واژن خالی کنید وبعد نزدیکی حتماً پسر میشه البته امتحان نکردم چون پریودیم نامنظم

من مشکل نازایی داشتم ۱۶سال هی اون دکتر واین دکتر جواب نگرفتم ولی رژیم غذاییم رو رعایت کردم بعدشم ژل رویال خوردم بیشترگرمیجات خوردم برنج وکلا حذف کردم ولی تا۶ماه کلا رعایت کردم حامله شدم واسم پسرو دختری فرقی نمیکرد ولی بچم پسر شد بااینکه شوهرم تافهمید حاملم نذاشت چیزایه گرم بخورم همش لبنیات به خوردم میدادهمه میگفتن بچت دخترمیشه ولی پسرشد

سلام برا رفلاکس چی خوبه

سلام پسرم شش ماهه داره رفلاکس پنهان شیر نمیخوره چ‌خوبه؟

سلام
یه ماه بعدعروسی حامله شدم اتفاقی تاقبل اینکه برم ازمایش تعیین جنسیت همه چی میخرید میخوردم مقوی
بعدفهمید دختره هی اذیت کرد😔
خودم عااااشق دخترم
حالا اگه خدابخواد بعدی رو پسر بشه دخترم یکسال ونیمه بشه شروع کنیم به رعایت کردن .
میگن زن اول بایدارضابشه براپسرزایی.گرمی بخوریم.لبنیات نخوریم .کاسنی مرد بخوره.رابطه دوربه دور داشته باشیم وزمان تخمک گذاری باشه.اسپرم قوی باشه ورحم گرم .جوش شیرین بشینیم و...
ایا واقعا اینا تاثیرداره؟؟کسی امتحان کرده ونتیجه گرفته؟؟

دکترمهرنوش امیری سیاوشانی

واقعا سخته ولی نباید پشیمون باشی ازوجود فرشته ای که داری خواست خدابوده براش پدرباش ومادر نزارین کمبودی حس کنه

لبنیات وکلسیم زیادخورد ک بچمون بشه دخترولی شد پسر😂

ممنونم مرسی عزیزم اره دیدم نوشته بود.ولی بگو آخه تو چرا ناراحتی اگه بچه دارم نمیشد ی تعنه دیگه میزد

برااینکه بچتون پسربشه ترشی اینارو بذارید کنار کلا حتما توهمه ی غذاهاتون فلفل بریزید چاییتونو با دارچین بخورین حتما خرما بخورین اززنجبیل استفاده کنید وهرچیزی ک گرمه

یعنی این کرچک براپسرزای خوبه. یااسپرم

با مصرف نکردن الکل و دخانیات و مصرف مواد مغذی آجیل شیره انگور خرما کنجد مصرف آهن و ویتامین سی

چندبارای وی اف کردم نشدکلابیخیال شدم دکترگفت پرولاکتینت خیلی بالاست نمیشه کلابیخیال شدم خداخواست بعدازحرف دکترکمترازیک ماه باردارشدم اول خدابعداسترس نداشته باشی من خیلی راه هارفتم شوهراولم ب خاطربچه طلاقم دادبازم خواست خدابودانشالله خدادامن خواهرتوسبزکنه

خدارخمتش کنه

عالی باعلم ترین دکترالکی دارونمیده ودنبال پول ویزیتم نیست متخصص نازایی توبیمارستان نیکان تهرانه پیجش بری متوجه میشی که همه راضین ازش من خودم داخل مطبش منتظرمیموندم میدیدم از ایلام گرگان خرم آباد هرمزگان مراجعه کننده داشت همه هم جواب گرفته بودن من خودم گفتم 6سال این دکتر اون دکترمیرفتم هیچی به هیچی پیش این رفتم داروهایی که داد ازمایشایی که نوشت هیچکدوم ازدکترای قبلیم انجام نداده بودن وفقط نسخه سیاه میکردن وپول ویزیت میگرفتن.

سلام بنظرم اعصاب وروان بعد تغذیه
روند تغذیه هم اینکه قبل از استفاده از مکمل های شیمیایی بهتره از غذاهای سالم وحذف فست فود و..بپردازند ومیوه وسبزیجات استفاده کنند بعد هم ی چکاب آزمایشات لازم بدن بر اساس اون اگه لازمه از داروها ومکمل ها استفاده کنند درضمن قرصای مثل اهن ویدوفولیک خیلی مهمه اوکی هم باشن مصرف کنن مشکلی نیس

دوسین یا همون سیاهدونه با عسل از همه چی بهتره هم تقویت کننده اسپرم آقایونه هم باعث تولید تخمک خوب میشه من خودم تنبلی داشتم با دارو هم نتیجه نگرفتم تا اینکه اینو یه دکتر طب سنتی بهم گفت انجام دادم همون ماه باردار شدم😍

همسرم از سه ماه قبل شروع به خوردن گلابی کرد😄 چون یه پسر گل می‌خواستیم و خداروشکر الان گل پسر داریم❤

من که واقعا پشیمانم ،مادر بچه‌م موقع سزارین کرونا گرفت واز دست دادمش حالا شدم هم پدر وهم مادر بچم وخیلی سختم نبود مادرش وفقط رنج میکشم از نبودش خیلی سختمه

ب نظرمن خواست خدامهمترین چیزه من بعدازبیست سال باردارشدم

مهمترین عامل برای هر دو نفر، ورزش، تغذیه مناسب و کاهش استرس هست. باید حداقل ۳ ماه از کار و استرس زیاد دوری کنند.

دکترمهرنوش امیری سیاوشانی تهران فرمانیه پیج اینستاش بزنی میادبالا سایت هم بزنی اسمشومیاد بالا

اولین و مهم ترین فاکتور سن خانوم هست

ماقبل ازبارداری ازمایش دادیم هردوتا. بعدش قرص اهن مصرف کردیم

خانما درد زیر دل حالت پریودی باشه تکرار ادرار و خواب آلودگی میتونه علایم بارداری باشه؟

چقد عکس پروفش قشنگه دقیقا بیانگر لحظه ای بود ک من تست مثبتم رو ب همسرم نشون دادم
کلی ذوق کرد و بوس بارونم کرد با اینکه بچه دوممونه

سلام
کسی هست که برا قارچ بچش از پمادکانسدرم استفاده کرده باشه ؟زود نتیجه میده؟

من کار به سوال شما ندارم ولی عکس باحالیه چه کیفی داره وقتی از بارداریت خوشحال میشه بغلت کنه شوهر من مثه یخ بود هیچ عکس العمل نداشت

سیگار وقلیون ممنوع... تغذیه مناسب. برا بچه اولم دوتامون ضعیف بودیم رفتیم زیر نظر دکتر سر سه ماه باردارشدم... برا دومیم ۲۰روز نشده بود قرصم قط کردم ک باردارشدم... شوهرمم اصلا نه اهل سیگاربوده نه اهل قلیون یا غیره... فقط هورمونامون ضعیف بود

ویتامین ای و اسید فولیک و عسل و دارچین و زنجبیل و عرق کاسنی و سبزیجات و میوه جات تازه و تغذیه سالم و ورزش و ترک سیگار و اخلاق خوب ماهمشو خدارو شکر رعایت کردیم و زود نتیجه گرفتیم اما نمیدونم چرا بچم اینقدر شلوغ و عصبی و بیش فعال و بدغذا و با حساسیت به پروتیین گاوی و چیزای دیگه از آب درومد

ولی توبیشترمواردقابل درمانه باداروفعلاکه عمل نکرده ممنون ازراهنماییت

سلام چطور میتونیم توبخش پرسش وپاسخ سوال مطرح کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید

جایزه میدن نفراول ودوم وسوم واخر شدن 🙄

سلام .من چیزی مصرف نکردم اما خداروشکر دوقلو دار شدم الانم بچه هام هشت ماهه هستن کنارمن

😭👶👶🤦🤦👰🤵😘😘،

من و همسرم هیچ مشکلی نداشتیم ولی خیلی دنبال تغذیه و...بودیم .ماهی که بیخیال شدم باردار شدم. آرامش خیلی مهمه و خواست خداوند الانم دخترم کنارم دراز کشیده

داخل اینستا اسمشو بزنی میاد دکتر مهرنوش امیری سیاوشانی تلویزیونم برنامه میزارن مطبشم فرمانیس یه مطب هم شهریار رباط کریم داره که فعلا بخاطرکرونا نمیاد وفرمانیه ویزیت میکنه.بریدپیشش پشیمون نمیشی قول میدم سریع جواب میگیرید.

سلام اره عزیزم من 6سال پیش هردکتری رفتم جواب نمیگرفتم پیش این دکتر یه بارمراجعه کردم واسه هردومون ازمایش نوشت که من تنبلی تخمدان داشتم وهمسرم اسپرمش شکل غیرمعمول داشت بعضیاشون دارو نوشت برای 3ماه اما ما با20روز مصرف داروهاجواب گرفتیم وبقیه داروهارو بردم پس دادم وجاش ویتامینای دوره بارداری گرفتم مطبش ازهمه استانها میان وخداروشکرازمریضانشنیدم که دست خالی برگردن یه بیمارباخودم ویزیت شده بودبعد14سال نازایی دوبارمراجعه کرده بود بارداربود.

عسل بخورند

ماکه دوبار باردارشدیم این چیزارو ندیدیم.....
همش انگار طلبکارا بود شوهرم....منم دیگه توبه بخوام بچه بیارم
خودش همش میگه ۳,۴تا میخوایم
میگم خیلی اخلاقت خوبه؟

خانماخرنوب چی هست برای چی خوبه

دوستان راهای دوقلوزایی که جواب بده بلدین؟چیابایدخورد؟

ما زوج ۱۰۰٪سالم با تغذیه و ورزشکار با تخمک و اسپرم درجه یک بودیم و هیچکدوم موردی نداشتیم اما بعد ۵سال نرمال بودن همه چی مجبور به آی وی اف شدیم

ودوست دارم بچه دار بشم وپسر میخوام البته اگه دو قلو باشه چه بهتر

اخه من تخمدونام تنبل هستن رفتم دکتر بهم گفت

من...

خوب انستارا نصب نکردم

ویتامین ای

سلام دوستان برای پسردار شدن چکار کنم دوتا دختر دارم وسزاریانی هستم

عرق کاسنی هر شب
ویتامین e دز 400 یک روز در میان
موز و انگور - خرنوب- خرما هروز
حداقل ۵ تا - دوسین - مغزیجات

شیر و زرده بلدرچین
شیر و‌مغزیات
عسل و سیاهدانه
این سومین بارداریم که نازنین زهرا بودموفق بود
ولی خب بدون اقدام و یهویی بعد کورتاژم باردار شدم
قصد باردار شدن نداشتیم ولی حسابی ب خودمون میرسیدیم ینی کلا زده بودیم ب در عشق و حال
خودمم ژل رویال خریده بودم و میخوردم
بعد یهو باردار شدم بدون اقدام و با جلوگیری طبیعی😂

همسر من ویتامین دی ویت اکتیو مصرف میکرد متخصص تجویزکرده بود البته خودمم دارو مصرف کردم وماه اول بعد 6سال دوا درمون ازدکترامیری بامراجعه اول جواب گرفتیم

مصرف خرنوب و اب انار بسییییییییاااااااار مفیده

هردومون تغذیه مون رو خییلی مقوی کردیم ' ورزش میکردیم هردومون ورزشکاریم کلا 🤩 '
روحیه و انرژی هردومون عالیه ' اهل دود و دم و الکل و این اشغالا نیستیم اصلا، ینی متنفریماا😐 ' ازمایش اسپرم از همسرم که سالم بود و ازمایش های پیش از بارداری خودم ک مشکل خاصی نداشتم فقط یکم تخمک هام ضعیف بودن که با یه قرص حل شد 😜

باید آقایون خوراکی های مقوی مانند معجون و شیر موز و مغزیجات و خوراکی های گرم و عسل

بله میشه و اسپرم رو ضعیف میکنه

آزمایش اسپرم،گرمبجات،توکل برخدا ک خودش زمان درست بهت میده حالا هرچی شما بخواین نیست تا خدا نخواد نمیشه،فولیک اسید،ورزش،ویتانین ای،زمان مناسب رابطه داشتن،خانم ها میتونن کیت تخمک گذاری بذار ن

کباب بخورن فراوون

نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

قبلش قرص فولیک اسید مواد غذایی مقوی شیر موز خرما شیره انگور چیزای گرم بخورن

جینسینگ بگبرین آسیاب کنین داخل کپسول روزی دوتا بدین بخورن معجزه میکنه برا اونایی که اسپرمشون ضعیفه کلا مشکل ناباروری دارن

عزیزم مامان ذکریا جان من مشکلی نداشتم تازه شیش ماه ازازدواجم میگذشت ولی خیلی خلی بچه دوس دارم توحرم بودیم ک یه دوقلو ازجلوم رد شدن منم ازته دل ازاقا خاستم بهم بچه نصیب کنه شما چرا موضوع رو می پیچی

از اونجاییکه تو سیکل ivf بودم تمام آزمایشات لازم رو هم خودم هم همسرم انجام داد...تحرک،غذای سالم و آمادگی سازی روانی هم انجام میدادیم

ورزش منظم..غذاهای طبیعی و مفید و دوری از فست فود و کنسرو جات. کنار گذاشتن قلیان و الکل..پوشیدن لباس زیر نخی و گشاد و شلوار گشاد..استفاده نکردن از حمام داغ و سونا و بخار‌‌..

من یک هفته بعدازعروسیم حامله شدم خداروشکر وتغذیه خاصی نداشتم

والا ماکه کار خاصی انجام ندادیم مثل همیشه بود

همسرم مراقبت خاصی انجام نداد همه آزمایشات سونو قرص خوردن ویتامین آهن د۳ مال من بود .....الحمدلله همسر من نه قلیون نه سیگار نه مشروب میخوره و زود هم بچه دار شدیم.....

سلام مامانا پسر۷ساله دارم که عصبی نمیتونه درست صبحت کنه کسی هست کمکم کنه

والابه نظرمن اول امتحان کنن برای باروری،بعداگه نشدن اقدامات خاص انجام بدن.خیلیا میگن قلیون نکشیدن و سیگارنکشیدن درصورتیکه بیشترآقایون که تواین شرایطن بودن که بااولین اقدام موفق شدن

باروری میخوان چکار

شوهرمن گرمیانه خورد

آزمایش اولیه قبل اقدام به بارداری

مشروب نخوردن
قلیان نکشیدن
خوردن غذاهای مقوی
خوردن قرص فولیک اسید

من😂

ترک سیگار و مشروبات الکی، ورزش کردن. انجام ازمایشات روتین سالانه

هیچی لازم‌ ندارن😁

شوهرخواهرم یه دختر۷ساله داره ده ساله ازدواج کرده الان شوهرش بیماری واریکوسل داره دکترگفته جراحی بایدبکنه

منم دوتابچه دارم سریع باردارشدم تغذیه خاصی نداشتیم

من همسرم ۲ماه هرشب ۷تا بادام درختی رو تو آب خیس میکرد تا صبح صبح پوستشو میکند با یک قاشق عسل له میکرد و میخورد خداروشکر الان باردارم 😊

هسته خرما رو دربیاری روغن زیتون وسیررا تفت بدین خرما راهم اضافه کنی تفت بدین بدین درهفته دوبار بخوره بسیار مفیده برا اسپرم ولی خب بوی بدی میده

فکر کنم آزمایش اسپرم اولین چکاپ باشه برا آقایون.

ما تغذیه خاصی نداشتیم واصلا واسمون مهم نبود ک دختر باشه یا پسر فقط سلامتیش واسمون مهمه ک خداروشکر با دوبار اقدام خدا بهترین و قشنگترین هدیه رو بهمون داد خدایا شکرت😍😍😍

سلام من حامله هستم لکه قهوی دارم

واییی شوهرغذانمیخوره اشتهابرای غذانداره😔

فقط خداااا.وبس

بگید که خیلی به درد ما میخوره من همسرم مشکل داره و باردار نمیشم

تخم مرغ و خرما خیلی خوبه

اگه من همچین عکسی به عنوان چالش میذاشتم زودی مسدود میشدم،😂😂

ازهرلحاظ بایدتغذیه بشن وگرمیجات مسرف کنن ازنظرروحی وروانی مشکلی نداشته باشه

سلام کیا مث من اومدن کامنتارو بخونن و خودشون نظری ندارن؟😥😂

مردای این زمونه خودشون باورن اگه چیزی هم بخورند که وای به حال ما

خخخخخ

تغذیه مناسب سلامت اندام‌های جنسی و مقدار اسپرم روحیه و قبول مسئولیت پدر شدن

یکی از کارهایی که باید بکنن ترک سیگار و قهوه قبل از اقدام به بارداریه.

فقط زنه رو دهنش انگاری چیه ذوغ مرگ شده🤣🤣

خوردن کاسنی موز مویز

پیامبر یا امام علی گفتن خوردن تخم مرغ با پیاز

چه خوب یک بار من هم زود رسیدم هورا 🤩🤩باید اراده کر و بقیه خودش حله 😅😅😁😁

فقط استرس نداشته باشن هم زن هم مرد

من شنیدم گردو و عناب البته همسرم موز و انبه زیاد میخورد زود حامله شدم

سلاممممممم یکمی زود رسیدم از هر لحاظ باید تقویت بشه

فقط گرمیجات واز نظر روحی وروانی مشکلی نداشته باشه

غذاهای گوشتی و میوه های زیاد مخصوصا موز وانواع مغزیجات واقعا تاثیر داره همچنین ورزش کردن کر

به ژنتیک مربوطه ‌.خود ما از طرف مادری هم خوش زند و زا هستیم .هم شوهرم از طرف پدری میل جنسی بالایی داره و با اولین اقدام صاحب فرزند شدیم

عکسو🤣🤣🤣🤣همی الان جلوهمه میخاد

۵۵ نفر شدم

زود رسیدم😅😅😅😅

من شنیدم خرنوب خیییلی خوبه برا باوری اقایون 😍😍😉😉😉

من که میگم فقد کار خداست بس....

گرمیجات و تغذیه درست

هیچکدام‌یهویی باردار شدم خیلی هم سالمه😂 رفتم آزمایش گرفتم گفتن پسرت مشکل داره دکتر بیشتر دل ادمو پاره میکنه بچه دار بشن برن باوا خیلی یهویی بهتره

این آقایونی که من میبینم همیشه سعی میکنن تغذیه خوبی داشته باشن بلاخص زمانی که میخوان سکس داشته باشن
واسه بارداری هم کلا انواع ویتامینها و گرمیجات خیلی موثره

هیچی بنظرم فقط و فقط کار خدا

نفر۵۰ام 😍😍

ولا ما که هیچ اقدامی حتی آزمایش قبل بارداریم انجام ندادم وقتی سه ماهه شدم رفتم دکتر آزمایش داد اونم نمیخواستم برم انقد ویارم شدید بود دیگه مجبور شدم رفتم دکتر🤣🤣🤣

فقط خدا باید بخواد ..بودن کسایی ک صدبار از روشهای مختلف استفاده کرده برای بچه دار شدن ولی نشده ...اما یکی ام بوده با اولین اقدامات خدا بهش بچه داده

نفررررر چهل و دووووم

بگید بسم الله تمومه

چ جالب منم اینبار زود رسیدم ......فقط خوراکی گرمی خوردیم با شوهرم .چون یه دختر داشتم دیگه گفتیم خدا بخواد اینم پسر باشه

عکسه رونیگاه😂😂😂

غذایی ک مفید باشه گرم برای ناباوری

اسایش😂

تغذیه مناسب و ورزش

بنظر من گرمیجات و تغذیه مقوی خیلی تاثیراره داره من به همسرم‌بدستور داروگیاهی خرنوب دادم عالیه

بسم الله فقط😁

واااااااا

اول خدااادوم خداااااا بنده خدااا

ما هیچی کاری نکردیم همچی یهویی شد

تغذیه مناسب

از لحاظ روحی آماده باشه.

ورزش ورزش ورزش

چ سوالای مسخره ایی اخه گهواره میپرسه والا هرچیزی اثر داره حالا ما یکی یکی نام ببریم ک تومار میشه🤨

زود رسیدنم حس خوبی داره ها کلکاااا.والا ما تغذیه خاصی نداشتیم قربونش برم هدیه اقاامام رضا هستش امیرسام 😍

آمادگی ذهنی همسر ، تغذیه مناسب و عدم استرس

وا.....

آقایون هم باید اسید فولیک مصرف کنن منو همسرم خرما و زیتون و انجیر مصرف کردیم چون خیلی مئثره

ویتامین ایی خیلی تاثیر داره دوش اب گرم نگیرن شورت تنگ نپوشن نزدیکی حداقل بعدپاکی عادت ماهیانه باشه درهفته۳بار به نظرم هرکس ۱طریقیه خخ

هر چی قسمت باشه و حکمت خدا😊

خورد وخوراک مناسب

همسر من تقریبا ۵,۶ ماهی بود که مولتی ویتامین، ویتامین دی و ویتامین ای مصرف میکرد. و همگام با من قبل بارداری، رژیم غذایی حاوی انواع سیزیجات و ویتامین ها و تغذیه سالم رو مصرف کردیم که این باعث شد درست در اقدام اول هم باردار شدم

همه میگن اول دوم سوم ☹️☹️☹️☹️☹️

عدم استرس

بنظرم همچی حکمت خداس✨💜😁😀

اولین بارع نفر نوزدهممم❤😁

رابطه هرشب

گرمیجات وغذا مناسب

فلفل سیاه آسیاب نشده

🥂🚫🚭🤪

۱۳

وای یازدهم شدم

گرمیجات بخوره

هورااااا زود رسیدم😂😂

بلاخره منم رسیدم

دوم تو کار خدا نمیشه دخالت کرد

جنسینگ😁😁

آخرررررر

چهارم

سیاه دانه😂

سومم من شدم

ورزش عدم مصرف دخانیات و مشروبات الکی خواب راحت و بدون استرس .....

دوم

ااا اول شدم 😁