۴ پاسخ

سلام.جلوگیری از سقط جنین😐برای چی میخوای؟

قرص مدرکسی پروژسترون کاربردهای زیادی دارد و یکی از هورمونهایی هست که از تخمدان ترشح میشه و برای درمان برخی نازایی ها و برای تنظیم سیکل قاعدگی برای درمان تنبلی تخمدان برای اندومتیوز و سقطهای مکرر و خیلی مصارف دیگه با نظر پزشک متخصص استفاده میشود.

احتمالا پریود زیاد بوده

وا
منکه پریودم نامنظم بود رفتم متخصص زنان سه تا آمپول داد زدم بعد ده روز پریود شدم گفت از شب پنجم پریودی شروع کن شبی دوتا بخور تا شب ۲۵حالا برام سواله ؟؟که واسه چی بخورم 🤔😥