۶ پاسخ

تو این خراب شده کدوم پول بمونه اره اگه حروم خوری کنی پول مردم بخوری اره خوب میمونه برای ما بیچاره ها نه مرگ بر این دولت که دم از مسلمونی میزنه و مردم خودش نمیبینه

هیچکی پس اندازه نداره عزیزم خیلیا چ جور واقعا براشون سواله وقتی وضعیت رو میبینن ک هزینه ها بیشتر از درامد شده حالا سال ها قبل هم درسته ارزونتر بود اجناس ولی خب حقوق هم کمتر بوده و از همه مهمتر شما س تا بچه دارین هزینه ها س تا بچه زیاده اونم با این سنایی ک گفتید

عزیزم اولا ماشالا ۲۲ ساله ازدواج کردی ؟ یعنی الان چندسالته و چند سالگی ازدواج کردی ؟ دوما خرجا خبلی گرون شده من قبلا میتونستم جمع کنم الان نمیشه تازه من یه بچه دارم ، بعدشم باید یکم مدیریتتونو بیشتر کنین مثلا از قدیم خوب بود زمینی خونه ای چیزی میخریدین من حالا شوهرم مدیریتش خوبه ماشالا جمعم میکنه ماچهارساله ازدواج کردیم اما همون سال اول شوهرم یه باغ خرید به قیمت پنجاه میلیون الان ماشالا دو میلیارد پولش شده باید اون اوایل یه زمینی میخریدین حالا با وام و قسطو ایناهم شده الان دیکه واقعا سخته براتون عزیزم بازم ایشالا بتونین بخرین

دقیقا مثل منین منم شرایطم همین دور ورم هر روز دارا تر من هر روز شرایط بدتر الانم یکماه شوهرم بیکار تو خونه دیگ از بس حرص خوردم نفس تنگی گرفتمه

خاهر منم یدونه دخمل داره انقدرم رعایت میکنه همیشه ام از پول هیچی نمیمونه

لعنت بهشون از بس خرج خورد خوراک زیاد شده