۱۳ پاسخ

عزیزم اینو یکی از خانوما گهواره گذاشته بود گفت خیلی کار ساز بوده

وااای منم شیرم کمه خیلی بهم ریختم کمکی میدم اطرافیان هم هرکی یه چی میگه بیشتر ناراحت میکنن آدمو...قرص شیر افزا هم خورد ولی زیاد تاثیر نداشت

عزیزم دلستر تلخ بخر بخور ...داخل پارچ اب نبات با گل بریز دائم بجای اب بخور قطره شیر افزا بخور چاییت رو با نبات و گلاب بخور دلسترم خیلی بخور قول میدم جواب بده

سلام برای اینکه شیرتون زیاد شه اب گوشت .کشک زرد کشک سفید نهار ها درست کنید .بعد از قطره شیر افزای گل رازیانه استفاده کنید خوبه روزی ۸ لیوان اب بخورید میوه زیاد مصرف بشه صبحانه حتما بخورین باروزی ۱لیوان شیر حداقل

کره بادام زمینی و دیگر هیچ👌👌👌

دلسترجوخیللللی خوبه واقعاجواب میده.

قطره شیردهی خیلی تاثیر داره

ن ولی من خودم شیر افزار روزی ۲۰ قطره میخوردم خیلی هم اثر میکرد خیلی خوب بود بهتون توصیه میکنم امتحان کنین
بد چایی خیلی خیلی کم رنگ بخورین مایعات زیاد بخورین

سلام عزیزم قرص میگن خوب نیس اثری نداره ولی شیر افزار خیلی خوبه خودمم میخوردم

برای من دکتر پودر شیرافزای گالاکتومید نوشته، خودمم قطره ی شیرافزای گیاهی استفاده میکنیم

دینه هم خوبه
ولی گالاکتومید خوشمزه تره

من تازه زایمان کردم اول شیرم خیلی کم بود دوروزه قطره شیر افزا استفاده کردم همینجوری میریزه شیرم.خیلی خوب جواب داد

قرص شیر افزا خوردم منم شیرم کمه