۳ پاسخ

دختر من طعم نارگیل و بادامشو خیلی دوست داره با طعم چهار مغزشو
پایه ی همه ی سویق ها آرد برنج و گندم و جو دوسر هستش
مدلاش بسته به چیزی که به این پایه اضافه میشه فرق داره البته اینی که من براش میگیرم چهار مغز داره اسمش سویق چهار مغز نیست مکمل رشد نوشته تو پیج حکیم بانو یا اون سویقی که بهش پودر نارگیل و خرما و مویز اضافه کردن اسمش معجون ویژه س ولی در کل عالیه من خیلی راضیم یه چیز طبیعی و ارگانیک هست خیالم راحته دیگ واسش سرلاکای شرکتی ک معلوم نیست چی هست نمیخرم اینارو میدم واقعا رو وزن دهی عالی بوده و سیستم ایمنی بدنش و بالا برده من دوماهه دارم میدم اگه خواستی بگو پیجش رو بهت بدم از چند جا گرفتم هیچ کدوم مثل اینجا نبوده واقعا با انصافن و مواد مرغوب میدن دست مردم هایلایت های پیجشو بری نگاه کنی استوری هاشو سیو کرده طرز تهیه تمام محصولات شو گذاشته آدم کیف می‌کنه واقعاً

سلام عزیزم سویق آرد برنج و گندم و جو جودوسر هست این یه نوعش هست که بهش میگن سویق گندم تو سوپ بچه ها میریزن
سویق پنج جوانه ام داریم مثلا یکی دیگه ش
من از پیج حکیم بانو برای دخترم سویق کامل رو میخرم ک همه چی توش داره
سویق های نارگیل و بادام و مویز هم داره عالیه کلی وزن میده مثل فرنی درست میکنم دو دقیقه ای درست میشه آب و میریزی تو پودر سویق رو شعله دو دقیقه حرارت میبینه سریع ری می‌کنه و لعاب میندازه مثل فرنی

منم نمی‌دونم چیه