۶ پاسخ

جیش پاک میکنیم
پی پی میشوریم

من میشورم دستمال مرطوب phناحیه تناسلی بهم میریزه و باعث عفونت میشه که دردسرش خیلی زیاده

عزیزم بچه من که تو بخش ان ای سیو بود پنبه رو نم دار میکردن پاکش میکردن منم دستمال مرطوب گرفتم ولی استفاده نکردم حالام با پنبه نمناک تمیزش میکنم

من کلا میشورم چون هر دو مورد اسید داره و باعث سوزش بچع میشه حتی شده ساعت ۲ شب هم میشورمش دستمال مرطوب مگر بیرون باشم اب نباشه

باید بشورینش اخه گناه داره باش میبره من از روزی ک اومدم خونه شستمش چیه با دستمال مرطب تمیز کنی

تاچندروز ک نافش نیوفتاده نمیشه هی بشوری حداقل بعدازیکماهگی میشورمش موقع تعویض