۳ پاسخ

بنداز تو زود پز یا آرام پز آب یکم نمک و یکم زرد چوبه بعدش که استوخوناشم آب شد بزار آبش کم بشه و خوشمزه نوش جان مژه کله پاچه گوسفند میگیره عاشقش میشین

پای مرغ باید توقابلمه بزاری بااب وبرگ بو ویه هویج کوچولو دوازده الی چهارده ساعت قشنگ بجوشه طوری که کلا از پای مرغ فقط چند تیکه استخوون بمونه یکم که سرد شد توی آبکش صافش کن وبریز تویه جای پلاستیکی خنک شد بزار فریزر عالیه ومقوی.قلم هم بزار بجوشه وعصاره شو جداکن خیلی هم راحت😌

هر دو از هفت ماهگی میتونین بدین