۱۷ پاسخ

از قدیم اینطور میگفتن
ولی خیلیا هم بودن برعکس بودن
در کل به نظرم همه تو بارداری تغییر میکنن کسی خوشگل نمیشه همه بادو ورم دارن 😄

به هیچی فکر نکن هر کی هر چی میخاد بگه .تو و کوچولوت همه جوره خوشگلین

سلام همش چرتو پرته زیاد جدی نگیر

سلام

والا بچه ی اولم دختر بود صورتم تعییری نکرد نه جوشی نه لکی نه هیچی فقط ورم داشتم و دماغم کلی ورم کرده بود حتی پاهام ورم داشت همیشه و سایزش از اون موقع بزرگ شد

اما این بارداریم ورم ندارم اما صورتم تا دلت بخواد جوش زد از همون روزهای اول بارداریم یک مقدار هم لکه افتاده جنسیت هم نمی دونم چیه

فقط مادرا بهم گفتن تست جوش شیرین بزن زدم گفتن پسره

منکه دختره ایقد موهام براق شده و پوستم براق و بدون لک که همه میگن چ ویتامین‌های میخوری/

من بچه ام دختره.
هرکس میبینه میگه خوشگلتر شدی.
واقعا این چیزا درست نیست
دخترخاله ام پسر حامله هست اونقدر زشت شده و جوش زده که نگو

ولی من ایقد خوشگل شدم همه بهم میگن شنیدیم پسر خوشگل میشه ولی تو دختری از همیشه خوشگلتری😂😂😂 الکی میگن میوه و سبزی و مغریجات بخوری خیلی پوستت خوب میشه

اره منم دختر دارم صورتم لکه انداخته دماغم بزرگ شده

من بارداری اولم دختر بود انقدر خوب شده بود صورتم هرکی میدید میگفت چه خوب شدی

من بچم دختره همه میگن خوشگلتر شدی ولی خودم احساس میکنم خیلی زشت شدم چون هم پوستم خشک و کویری شده آرایش رو صورتم نمی‌خوابه از طرفی کلی جوش زدم یعنی هرروز یدونه جوش جدید رو صورتم ظاهر میشه،خواب درست و حسابی هم ندارم چشمام گود شده صورتم لاغر

نه بابا من بدم دختره همه میگن خوشگل تر شدی تو چرا ۵ ماهمه

من خودم انقدر بد شده بووودم که نگووو

منم شنیدم ک دختر خوشکلی رو از مادر میگیره

منم شنیدم ولی من سر بچه اولم همه میگفتن خوشگل شدی بچه پسره ولی دختر شد

والا من نی نی م پسره هم لاغر شدم همم ک زشت تر من اصلا جوش نمیزدم ولی الان کل صورتم جوش شده

آخراش اینطوری میشه

منم شنیدم میگن نی‌نی منم دختره هنوز کسی نگفته زشت شدی