۱۴ پاسخ

من زدم خداروشکر مشکلی نیست میگن بچه هم ایمن میشه 😍

بله منم دو دوز و زدم دکترم گفت بهتره بزنی

من دوز سوم رو تو بارداری زدم

من دوز دومم ونمیدونستم حاملم هفته های اول بود دوز سومم ۱۵ هفتگی زدم به توصیه پزشک متخصصم و جنینم سالمه سالمه خداروشکر اصلا نگران هیچ چیزی نباشید

من نزدم بعد زایمان میزنم

منم دو دوز واکسن رو زدم.البته به توصیه پزشکم

اره منم یه دوز رو زدم

سلام من دو تا دوز زدم سومی بعد زایمان انشالله

من نزدم میترسیدم

من یه دوزو زده بودم بعد فهمیدم حاملم دو دز بعدو نزدم اما دکترم میگفت بزنی مشکلی نیست

منم دودوز زدم ولی دوز سوم رو میترسم چون ماه هشتم گذاشتم بعد زایمان

من نزدم انشالله بعد زایمان میزنم،معلوم نیس چ عوارضی در اینده یا بزرگسالی روی بچه میزاره

من نزدم نمیخوام نگرانت کنم اما گفتن خطرناک منم نزدم

من نزدم چون چند باری سرما ۷وردم گفتن کروناس و مجاز به زدن واکسن نبودم